Az utolsó napokban ajánlatot tehetünk David Neresért?

A legfrissebb spanyol értesülések szerint a Manchester United 46 millió fontot kínálhat az Ajax tehetségéért.


A United ezzel az üzlettel átlépheti a 150 millió fontos költséget is a nyáron, ugyanis nemsokára megtörténhet Harry Maguire hivatalos bejelentése is, aki 80 millió font körüli összegért érkezik.

 

A Yahoo Sports értesülései szerint a Vörös Ördögök egyelőre még nem tettek ajánlatot az Ajaxnak, de amennyiben ez megtörténik, akkor az összeg 46 millió font körül lehet a brazil játékosért.

 

A hollandoktól a nyár folyamán már távozott Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, és valószínűleg Donny van de Beek is, akiért élénken érdeklődik a Real Madrid.

 

 

A hírek szerint az amszterdamiak viszont csak 64 millió fontért engednék David Nerest, akinek 2022-ig szóló szerződése van a klubnál.

 

A United az idei nyár folyamán sok játékos iránt érdeklődött, amely a médiában és a szurkolók között is nagy port kavart. Az átigazolási piac négy nap múlva zárul, Ed Woodwardék pedig olyan játékosokat próbálhatnak meg szerződtetni a napokban, mint Bruno Fernandes, Paulo Dybala, Mario Mandzukic és az újonnan felmerült David Neres.

 

Az, hogy ezen játékosok közül ki fog érkezni, az csütörtök délután kiderül. Addig pedig még több név felmerülhet a médiában, amelyeknek nincs túl sok valóságalapja.


Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!