Maguire: Mindent meg fogok tenni ezért a klubért

A Manchester United legújabb igazolása, Harry Maguire ígéretet tett arra, hogy mindent meg fog tenni a klub sikeréért Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt.


A Leicester City-től érkező újdonsült igazolás már alig várja, hogy pályára léphessen a Vörös Ördögök színeiben, remélhetőleg kezdőként, a vasárnapi Chelsea elleni bajnoki szezonnyitón.

 

"Ez lenyűgöző" - kezdte Maguire.

 

"Igazán büszke pillanat ez számomra, mert egy ilyen nagy klubhoz igazolhattam, amilyenre már nagyon régen vártam és alig bírom kivárni, hogy elkezdődjön a közös munka. Az előző szezon első mérkőzését az Old Traffordon játszottam, a Manchester United elleni idegenbeli meccsek pedig mindig azok közé a párosítások közé tartoztak, amelyek időpontját előre megnéztem. Mostantól pedig már ez az otthonom."

 

"Továbbra is azon leszek, hogy lehajtott fejjel végezzem tovább a dolgomat - keményen dolgoztam, mindent beleadtam az összes edzésen és az összes meccsen pályára léptem a Leicesterben [a felkészülési szezonban], úgyhogy úgy érzem, hogy erőnlétileg rendben vagyok. Nagyon fontos volt számomra, hogy játszak, mert ha úgy alakul hogy távozom, akkor fittnek kell lennem, hogy már az első mérkőzéstől kezdve számításba vehessenek. Úgy érzem, hogy bevetésre készen állok, de természetesen erről majd a menedzser fog döntést hozni."

 

 

Maguire eltökélt, hogy trófeát nyerjen újdonsült klubjával, emellett pedig üzenetet is küldött a klub világszerte található milliónyi szurkolójának is.

 

"Ez most egy fiatal csapat, amely szerintem nagy ambíciókkal rendelkezik a jövőre nézve" - tette hozzá.

 

"El kell kezdenünk újra trófeákat gyűjteni, és pont ez az, amit a menedzser is célul tűzött ki - vissza akarja hozni a győztes mentalitást, amely minden pillanatban segítheti a játékosokat. Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan dolog, amelyet ő és a stábja meg fog valósítani, mi pedig már nagyon várjuk."

 

"Nagyon büszkévé tesz, hogy itt lehetek, egy ilyen nagy klubnál és már nagyon várom, hogy kezdődjön a szezon. Remélem, hogy sikeresek leszünk. Én mindent megfogok tenni a klub érdekében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!