Eriksen leigazolásán dolgozik a United

A hírek szerint a Tottenham középpályását szeretnénk leigazolni a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban.


Christian Eriksen képviselői remélik, hogy sikerül megállapodniuk a távozásról, ugyanis a 27 éves játékos a United fő célpontja lesz az elkövetkezendő órákban.

 

A Vörös Ördögök jelenleg is azon dolgoznak, hogy véglegesítsék az érkező játékosok szerződését, viszont a klub szeptember 2-ig még számolhat a lehetséges távozó játékosokkal, beleértve Paul Pogbát is, akit a Real Madrid nagyon szeretne megszerezni.

 

Ezzel szemben a Tottenhamnél remélik, hogy sikerül megszerezniük Bruno Fernandest a Sportingtól, aki a nyár folyamán a United célkeresztjében is volt. Továbbá a Spurs élénken érdeklődik a Real Betis középpályása, Giovani Lo Celso iránt is.

 

 

Eriksen remélte, hogy idén nyáron a Realhoz igazolhat, viszont a spanyolok inkább Donny van de Beeket és Paul Pogbát szeretnék megszerezni a dán helyett.

 

A 27 éves játékost egyébként a Juventus és az Atletico Madrid is szeretné megszerezni, ráadásul a Spurs rábólinthat egy 50 millió font körüli ajánlatra is - ugyanis a játékos szerződése 2020-ban lejár, tehát jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

 

A Tottenham tulajdonosa, Daniel Levy eredetileg 130 millió fontot szeretett volna Eriksenért az átigazolási ablak kezdetén, viszont a United hamarosan ennek a felét is kínálhatja. 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!