Scholes több kupagyõzelmet akar

A Manchester United múlt évi gyõzelme a Ligakupa fináléjában történelmi jelentõségû volt, ugyanis a Vörös Ördögök elõször tudták megvédeni címüket a sorozatban.


Sir Alex Ferguson fiai holnap kezdik meg a tavalyi címük megvédésére folytatandó "kampányukat", amikor a harmadik fordulóban a Glanford Parkban a Scunthorpe vendégei lesznek, és Paul Scholes szerint társaival együtt minden erejükkel azon lesznek, hogy sorozatban háromszor nyerni tudjanak.

 

 

 

 

"A múlt évben nagyon szerettünk volna nyerni, és ez nincs másként idén sem" - mondta a veterán középpályás.

 

"Ezt tûztük ki célul a sorozat kezdete elõtt."

 

"A Ligakupában nagyon nagy tempójú mérkõzések szoktak lenni. Talán más országokban a kupaküzdelmek nem olyan fontosak, de nálunk minden mérkõzésen gyõzni akarunk."

 

"Nehéz lesz a Scunthorpe ellen játszani idegenben. Hazai pályán jól szerepelnek, és az ilyen helyeken bármi megtörténhet. Remélem túljutunk ezen a körön, végállomásként pedig meg sem állunk a Wembleyig."

 

Sir Alex Ferguson ma tartott sajtótájékoztatóján megerõsítette, hogy a holnapi mérkõzésen olyan játékosok fognak helyet kapni a kezdõ tizenegyben, akiknek eddig erre kevesebb lehetõségük adódott a szezonban.

 

"Rengeteg játékosból áll a keretünk, akik közül sokaknak meccshiánya van" - tette hozzá.

 

"Fontos, hogy a játékosok rotálódjanak. Tíz éve megy ez a fajta folyamat, így már mindenki hozzá szokott. 25 játékos alkotja a keretet, de csak tizenegyen lehetnek egyszerre a pályán. Mindenkinek készen kell állnia a bevetésre, amikor a menedzser számít rá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!