Tartalékok: United 4-1 Chelsea

A Manchester United közel került a "Northern Group A" megnyeréséhez, miután 4-1 arányban legyõzte a Chelseat.


Joshua King két elsõ félidei góljára még Gabriel Obertan és Bebe is tett 1-1 találatot a második játékrészben, mindkettejüknek a kiemelkedõen teljesítõ játékmester, Oliver Norwood adta a gólpasszt. Mivel a Manchester City tartalékai legyõzték a Liverpoolt, azt jelento, a Unitednek utolsó két találkozóján egyetlen pontot kell megszereznie, hogy matematikailag is bebiztosítsa elsõ helyét.

A United támadó hármasa már az elsõ perctõl kezdve veszélyeztette a Chelsea védelmét, akiket Norwood remekül hozott helyzetbe többször is.

Az elsõ gólra a 28.percig kellett várni. Ekkor egy Chelsea szögletet mentettek a védõk, Norwood passzolt Kingnek, aki ugratta Vermijlt. Marnick egy remek boka mozdulattal visszapasszolt Kingnek, aki futtából kilõtte a hosszú alsó sarkot. 

 


Két percre rá jött a második gól. Norwood szerzett labdát a középpályán, passzolt Bradynek, aki a szélen felfutó Kinghez továbbított. Joshua majdnem az alapvonalig elfutott, majd éles szögbõl rúgott egy csodálatos gólt.

 


A szünet elõtt még sikerült szépítenie a vendégeknek, azon kívül még volt 1-2 lehetõségük, de Amos védeni tudott, miután végre felgyógyult ujj ficamából.

Egy óra játék után ismét gólt szerzett a United. Bebe szerzett labdát a félpályánál, visszapasszolt Norwoodnak, aki a kezdõkörbõl indította Obertant, aki az ellenfél tizenhatosánál elpöckölte a kifutó kapus mellett a labdát, egy védõt még kicselezett, majd a szinte üres kapuba gurított, ezzel 3-1-re módosítva az állást.

 


Kingnek nem sikerült a mesterhármas a találkozón, a 80. percben le is cserélte Warren Joyce, ám Josh helyett a 81. percben Bebe talált be. Norwood lõtt be egy labdát a félpályáról az ellenfél védõi mögé, melyre Obertan és Bebe is indult. A francia hagyta a portugálnak, aki közelrõl nem is hibázott.

 


A mérkõzés végén még a United 8-asa, Norwood próbálkozott egy pimasz íveléssel, mivel kint állt a kapus, de végül nem szerzett gólt a mérkõzés legjobbjának választott középpályás.


Manchester United Reserves 4-1 Chelsea Reserves
Barclays Premier Reserve League
Moss Lane, 2011.04.18.

United: Amos; Vermijl, Dudgeon, Wootton, Gill; R.Brown, Norwood, Brady (Petrucci 68); Bebe, King (Rudge 80), Obertan
Nem használt cserék: Devlin, Wilkinson, Rowley

Gólszerzõk: King 28., 30., Obertan 60., Bebe 81. illetve Nkumu 37.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!