Mejbri két éven belül a felnőttek között debütálna

Az új igazolás Hannibal Mejbri magabiztos azt illetően, hogy két éven belül a Manchester United felnőtt csapatában fog játszani.


A fiatal francia játékos átigazolását vasárnap jelentette be hivatalos honlapján a Manchester United, amely értéke 10 millió euró volt, de a FIFA-nak még áldását kell adnia az ügyletre.

 

Mejbrit, aki ifjúsági szinten a Paris FC és az AC Boulogne-Billancourt színeiben is játszott, az egyik legígéretesebb tehetségnek tartják a francia futball berkein belül.

 

A 16 éves középpályás öt éves szerződést kötött a Vörös Ördögökkel és a klub akadémiai csapatához csatlakozik majd.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy szerinte milyen gyorsan törhet magának utat a United felnőtt csapatába, Mejbri így válaszolt a Le Parisiennek:

"Először az U18-asok keretéhez fogok csatlakozni."

 

"Nagyszerű lenne, ha két éven belül sikerülne már a felnőttek között játszanom. Ez csak rajtam fog múlni."

 

"Fizikálisan van még miben fejlődnöm. Nem tudom még, hogy a testfelépítésem miként fog alakulni. Oda kell majd figyelnem ezekre a dolgokra, de nem szabad, hogy a technikai képességeim és annak a rovására menjen, hogy jól látok a pályán."

 

Mejbri álom átigazolása kapcsán is megosztotta gondolatait.

 

"Ez egy megtiszteltetés. A Manchester United gazdag történelemmel rendelkezik, a fiatalok képzését illetően pedig nagy elismerésnek örvend."

 

"Itt lehetőségem lesz úgy fejlődni, hogy egy napon a legnagyobb és legjobb játékosokkal játszhassak együtt. Rengeteg videót néztem meg a csapat múltjáról. Nagy nevek viselték már a Manchester United mezét, és megtiszteltetés utánuk jönni a sorban."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!