Rashfordot ösztönzi a tegnapi döntetlen

Marcus Rashford szerint rengeteg pozitívum van a Wolverhampton Wanderers elleni 1-1-ben.


A Vörös Ördögök a találkozó 27. percében Anthony Martial révén megszerezték a vezetést, de Ruben Neves zseniális gólja a második játékrészben azt jelentette, a United csak egy ponttal távozott a Molineux-ből.

 

"Vannak dolgok, amiken még mindig dogozunk, de ez egy tisztességes teljesítmény volt" - nyilatkozta Marcus a lefújás után. "De igen, nem volt szerencsénk, hogy csak egy ponttal távozunk. Úgy érezzük, mintha elveszítettük volna a mérkőzést."

 

"Összehasonlítottam a mait a legutóbbi látogatásunkon nyújtottal és ez fényévekkel messzebb van attól. Tudjuk, hogy egyénileg és csapatként is fejlődtünk. Az eredmény elkedvetlenítő, de leporoljuk magunkat és újra nekiállunk!"

 

Rashford szerint a gól előtti játék olyan volt, amin a találkozó előtt dolgoztak és dicsérte Martialt, aki megszerezte 50. gólját manchesteri színekben.

 

"Igen, csodálatos találat volt. Olyan, amiről beszéltünk, különösen olyan csapatok ellen, mint a Farkasok, akik próbálnak nagyon szűken védekezni."

 

"A 9-es játékosnak a tizenhatos oldalainál vannak területei ilyenkor. Remekül mozgott azokra a területekre, de nekünk jobban kell tennünk a dolgunkat, hogy megtaláljuk őt."

 

"Ha egy kicsit gyorsabban játszunk a középpályán, akkor a 10-es és a szélső játékosok jobban meg tudják játszani őt labdákkal."

 

 

A Unitednek lehetősége volt megnyerni a találkozót, amikor 20 perccel a meccs vége előtt Paul Pogba elesett Connor Coady lábában, amiért büntetőt kapott a csapat, ám azt a francia középpályás kihagyta.

 

Rashford szerint Pogba helyesen tette, hogy felvállalta a büntetőt annak ellenére is, hogy Marcus a Chelsea ellen értékesítette saját pontrúgását az elmúlt héten.

 

"Azt hiszem, ha bárkit megkérsz a csapatból, hogy vállalja el, mindenki önbizalommal telve odaállna. Paul akarta lőni, a múlt héten én lőttem egyet, nem volt ezzel semmi baj" - magyarázta a 21 éves játékos.

 

"De számtalan büntetőt belőtt már nekünk, számtalan tizenegyest lőtt pályafutása során és normális, ha valaki kihagy egyet. Nem nagyon kell ezzel foglalkoznunk; biztos vagyok abban, ha lenne megint egy büntető, értékesítené."

 

Ole Gunnar Solskjaer csapata négy pontot szerzett az első két forduló során, hárommal többet, mint az előző szezonban a Chelsea és a Wolves ellen, de Rashford szerint még jobbak lehetnek.

 

"Látjuk a fejlődést, érezzük is azt - de 100%-ban meg kell mutatnunk azt. Az a legfontosabb része."

 

"Nem számít, ha napról-napra javulsz edzéseken, de ha nem tudod elérni azt az eredményt, amit érdemelsz, akkor mit ér az egész? Tudjuk, hogy egyénileg és csapatként is fejlődtünk. Szerintem ezt a mai teljesítményünk is megmutatta, de a lehetőségek kialakításában és kihasználásában könyörtelennek kell lennünk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!