Chong nem akar kölcsönbe menni

Tahith Chong ügynökének elmondása szerint ügyfelének nincs szándékában a nyár folyamán elhagyni a Manchester Unitedet, hiába érdeklődik érte több klub is Hollandiából.


A holland Voetbal International sportlap értesülései szerint az elmúlt hetekben a Feyenoord és a PSV Eindhoven is érdeklődött a 19 éves játékos kölcsönvételének lehetőségéről az Old Traffordon.

 

Mindazonáltal Chong maradni szeretne Manchesterben, miután hisz benne, hogy képes lehet beverekedni magát a Vörös Ördögök felnőtt csapatába.

 

"Tahith nem akar kölcsönbe kerülni, hanem a Manchester Unitedben szeretne megharcolni játéklehetőségéért" - kezdte Chong ügynöke, Erkan Alkan.

 

 

"A Bundesliga és a La Liga top klubjainak látókörébe is bekerült. Nagyon erős felkészülési időszakon van túl erre a szezonra, amely során bizonyította, hogy hasznos támadójátékosa lehet a Unitednek ebben az idényben."

 

Chong valóban jó benyomást tett a United nyári felkészülési túráján, azonban eddig sem a Chelsea elleni idénynyitón, sem pedig a Wolves elleni hétfői 1-1-es döntetlen alkalmával nem volt még a meccsnapi keret tagja sem Ole Gunnar Solskjaernál.

 

Érdekesség, hogy bár kedden zárt kapus felkészülési meccsen 3-1-re nyertek az eddig nem, vagy csak keveset játszó manchesteriek a Sheffield United ellen, úgy tudni, hogy Chong nem volt ott sem a kezdőcsapat tagja.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!