Ole: James mindenkinek példa lehet

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, Daniel James mindenki számára példát jelenthet azután, amilyen kiválóan kezdte manchesteri pályafutását.


A 21 éves játékos kiemelkedően teljesített szombaton, a Southampton elleni 1-1 alkalmával is és megszerezte harmadik bajnoki gólját is negyedik meccsén.

 

Olét nem csak James támadásban mutatott teljesítménye nyűgözte le, a menedzser kiemelte tökéletes mentalitását és munkabírását.

 

"Megjött és az első naptól fogva hatással volt edzéseken - ma visszafutott, labdát szerzett és ment előre" - mondta Solskjaer a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

 

"Úgy gondolom, mindenki előtt példaként szolgál. Ő a legjobb góllövőnk jelenleg, ami személyiségéből, habitusából jött. Alázatos, keményen dolgozik és tudja, hogy fejlődhet."

 

"Több gólt is szerezhetett volna ma, ezt tudja és együtt dolgozunk majd azon, hogy még jobb minőséget képviseljen. Akkor egy nagyon top játékosunk lesz."

 

Három gólt szerezve a United színeiben, James már a fele gólszámot elérte annak, amennyit a Swansea City-ben lőtt 39 találkozó alatt. Eddigi rövid manchesteri pályafutása alatt azt is bebizonyította, képes más-más gólokat szerezni.

 

 

A szombati összecsapáson a walesi támadó bal szélről beindulva komoly erővel rendelkező lövést eresztett meg, amit Angus Gunn kapus képtelen volt kifogni.

 

A Crystal Palace ellen a múlt héten egy jól helyezett lövése kötött ki a kapuban, míg a Chelsea ellen egy csodás kontra végén volt eredményes.

 

A 21-es mezt viselő játékos hozzájárulása még értékesebb annak tudatában, hogy Anthony Martial megsérült és nem tudott pályára lépni a Soton ellen.

 

A francia támadó a következő bajnokinkra - a Leicester ellen szeptember 14-én - felépülhet és Ole elismerte, elvárja, hogy Martial és Rashford is gólokkal segítse a Vörös Ördögöket James mellett.

 

"Anthony és Marcus nem is tudom, hány mérkőzést játszottak le, sok éve ebben a klubban, ebben a csapatban fociznak."

 

"Azt várom, hogy ők is vezérek lesznek. Természetesen Dan James is, bár nem várhatjuk el, hogy minden mérkőzésen betaláljon. Masonnak sem volt szerencséje, ő is gólt lőhetett volna. Jó úton haladunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!