Hivatalos: Lindelöf hosszabbított

Victor Lindelöf új, hosszú távú szerződést írt alá a Manchester Uniteddel, amely értelmében 2024 júniusáig kötelezte el magát a klubhoz. Opcionálisan a szerződés egy évves meghosszabbítására is lehetősége lesz a Vörös Ördögöknek.


A 25 éves svéd bekk 2017-ben igazolt az Old Traffordra, azóta pedig 74 mérkőzésen lépett pályára színeikben. A válogatott védő hazáját eddig 31 mérkőzésen képviselhette.

 

Victor Lindelöf:

"A Unitedhez való megérkezésem óta otthon érzem magamat. Játékosként és magánemberként is sokat léptem előre az elmúlt két év során, emiatt, illetve a segítségükért és támogatásukért pedig nagyon hálás vagyok a klub minden dolgozójának. Imádok futballozni és az a célom, hogy trófeák megnyeréséhez segítsem a csapatot és viszonozni tudjam a szurkolóink utánozhatatlan szurkolását."

 

"Tudom, hogy a klubnál mindenki osztja ezt a nézetemet és mindent meg fogok tenni azért, hogy visszajuttassam a Manchester Unitedet oda, ahova való."

 

"Még fiatal vagyok és tudom, hogy tovább fejlődhetek, de a menedzser és az edzői stábja segítségével csak jó dolgok várnak a klubra a jövőben."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Victor állandó kezdővé vált itt és nagyon fontos része a csapatunknak. Nyugalmat áraszt magából a pályán és látom, hogy mennyire eltökélt azért, hogy segítse ezt a klubot és sikeres legyen."

 

"Hihetetlenül boldog vagyok, hogy elkötelezte magát hosszabb távon a Manchester Unitedhez. Mi mindannyian várjuk, hogy folytathassuk a közös munkát és újabb sikerekkel visszajuttathassuk a klubot a megérdemelt helyére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!