McTominay: Kegyetlenebbnek kell lennünk

Scott McTominay szeretné, ha a Manchester United újra megtalálná a gyilkos ösztönét, hogy képesek legyenek bevinni a végső ütést ellenfeleiknek.


A Vörös Ördögök azóta nem tudtak egy mérkőzésen legalább két gólt szerezni, mióta a Premier League nyitófordulójában, még augusztusban 4-0-ra legyőzték a Chelsea-t.

 

Azóta már a Southampton, a Wolves és az Arsenal ellen is pontokba került számukra, hogy nem tudtak másodszor is eredményesek lenni egy mérkőzésen.

 

McTominay, aki felnőtt pályafutása első találatát jegyezte tegnap este az Old Traffordon, kijelentette, hogy neki és csapatának is könyörtelenebbnek kellene lennie a kapu előtt, ugyanis ő is elhibázott egy nagy lehetőséget az Ágyúsok elleni összecsapás második félidejében.

 

"Valószínűleg gólt kellett volna szereznem abból a fejesből, ezért csalódott vagyok" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Rengeteg különböző kidolgozottságú helyzetünk akadt és most csak rajtunk múlik, hogy mennyire tudunk kegyetlenek lenni a kapu előtt."

 

"A korábbi hetekben is elmondtam, hogy többször kell helyzetbe kerülnünk és ezt meg is tudtuk tenni. Ez olyan dolog, amelyre a menedzser, Kieran [McKenna] és Michael [Carrick] is nagy hangsúlyt fektetett."

 

"Mi vagyunk a Manchester United és minden nagyon jól feltárásra került már velünk kapcsolatban, de jó játékosokkal rendelkezünk, akik nagyon összetartó közösséget alkotnak, a csapatszellem pedig kiváló. Mi mindent házon belül tartunk és pozitívak vagyunk."

 

Miután McTominay vezetéshez juttatta a hazaiakat a félidő előtt egy bombagóllal, az Arsenal mégis egy ponttal tudott távozni Manchesterből, köszönhetően Pierre-Emerick Aubameyang 58. percbeli egyenlítésének.

 

"Ez egyértelműen csalódás számunkra a különböző előttünk adódott lehetőségeink tekintetében, és amiatt, ahogyan kezdtük az első 45 percet, mert mi irányítottunk és rengeteg jó dolgot tettünk" - tette hozzá.

 

"Azt gondoltam, hogy jó eséllyel pályázunk ma este a három pont megszerzésére."

 

"Ezeket az apró hibákat kell megszüntetnünk a játékunkban, mert ezek is a mérkőzésünkbe, vagy jelen esetben pontokba kerülhetnek. Az öltözőben mindenki tudja, hogy ezt nehéz lesz feldolgozni, mert mi domináltunk."

 

 

Az eredmény okozta csalódottság ellenére McTominay örült, hogy hazai pályán is meg tudta kezdeni a gólgyártást.

 

"Volt ma a hotelben egy vicces érzésem, ahogyan azt is megéreztem, hogy a Wolves ellen gólt szerzek, úgyhogy valószínűleg a délutáni alvásaimban keresendő az oka" - viccelődött.

 

"Lenyűgöző érzés volt megszerezni az első gólomat az Old Traffordon. A tartalékok között már számtalanszor sikerült, de 76 ezer ember szeme láttára ez még jobb dolog. Fantasztikus volt."

 

"A közönség egészen hihetetlen volt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!