A Kékek a legfõbb vetélytársaink

A United legendája, Lou Macari a Manutd.com-nak beszélt arról, hogy mindig a Chelsea-t tartotta a legnagyobb riválisnak a Premier League elsõségért folytatott harcban.


A regnáló bajnok megelõzte az Arsenalt és a második helyre jött fel jobb gólarányának köszönhetõen, miután mindkét csapat szerdán mérkõzést játszott, jelenleg mindkét csapat hat pontos hátrányban van Sir Alex Ferguson csapatával szemben öt mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt. Macari figyelemmel követi az eseményeket - részben mivel az MUTV tudósítója is - és úgy véli, a május 8-án lejátszandó United-Chelsea összecsapás döntõ fontosságú lehet a bajnoki címért folyó küzdelemben.

"Hogy õszinte legyek, mielõtt feljöttek a második helyre, már mondtam, hogy a Chelsea a legnagyobb vetélytársunk" - mondta Lou.

"Soha nem hittem az Arsenalban, még akkor sem, mikor hétrõl-hétre hozták a maximum pontokat otthon, vagy idegenben, mindegy milyen ellenféllel szemben."

"Tudtam, hogy hibázni fognak. Hibázásaik következménye pedig, hogy a Chelsea elõzött. Minden héten a Chelsea mérkõzéseinek eredményét fogom keresni elõször, a sajátunk után."

"Ha megnézzük a Chelsea hátralévõ mérkõzéseit, nem látok olyat, amit elvesztene. Rendben, játszik a Tottenhemmel a Stamford Bridge-en, de azt várom tõlük, hogy a hazai mérkõzéseiket nyerik, fõleg hogy közel vannak az elsõ helyhez, ismét közel október óta elõször, amikor mélyponton voltak."

"Mi nem fogunk hibázni a Blackpool ellen az utolsó fordulóban. Ha meg kell nyernünk azt a mérkõzést, nem érdekel mennyire is játszik vagy játszott jól a Blackpool, mindenképp hozni kell azt a találkozót az Old Traffordon."

 


"Tehát, ha történetesen legyõzzük május 8-án a Chelsea-t, a játéknak ott vége."

"Reméljük szombaton a három pontot begyûjtjük" - folytatta Macari. "Annak ellenére, hogy hazai pályán játszik a Chelsea a West Hammel, mégis lenne rajtuk nyomás, hogy nem hibázhatnak."

"Elõször a saját munkánkat kell elvégeznünk, legyõzni azt az Evertont, amely az utóbbi hónapokban nagyon feljavult. Úgy gondolom, mikor a játék részét az idegek is képezik, a fejekben kétségek fogalmazódhatnak meg, de ha a legjobbunkhoz közel teljesítünk, legyõzzük az Evertont."

"A játékosoknak a legjobb formájukat kell hozniuk, elfelejtve azt a formát, amit az utóbbi idõben láthattunk. A City elleni játékunk nem igazán volt jó a mi szempontunkból, de szombaton annál jobbat kell mutatnunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!