Greenwood új szerződést írt alá

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Mason Greenwood új szerződést írt alá, amely értelmében 2023 júniusáig, egy éves hosszabbítási opcióval a klub kötelékében marad.


A 18 éves támadó a klub akadémiájának egyik legnagyobb ígérete és 7 éves kora óta tartozik a Manchester United családjához.

 

Az angol U21-es válogatott játékos a Premier League-éra legfiatalabb Manchester United kezdőcsapatbeli tagja lett, amikor Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt pályára léphetett a májusi Cardiff City elleni bajnokin.

 

 

Mason Greenwood:

"Manchester United szurkolóként felnőve egy igazi valóra vált álom az, hogy a klub felnőtt csapatában szerepelhetek. Tudom, hogy amikor ennél a klubnál játszom, az egész akadémiát képviselem és szeretném megszolgálni az edzőim belém vetett bizalmát a pályán nyújtott teljesítményemmel."

 

"Minden egyes alkalommal tanulok a menedzsertől és edzői stábjától és tudom, hogy ez a tökéletes klub ahhoz, hogy kitudjam aknázni a bennem rejlő potenciált."

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Mason végigszáguldott a fantasztikus akadémiánkon, mi pedig elégedettek vagyunk a fejlődésével. Már ilyen fiatalon is hihetetlen sebességgel és intelligenciával rendelkezik, emellett pedig született befejező csatár."

 

"A felnőtt csapathoz való felkerülése óta mindenkire nagyon jó benyomást tett hozzáállásával és jelenlétével. Minden tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy klasszis játékos válhasson belőle. Mason minden egyes napon nagyon sokat tanul az edzéseken, a munkabírását látva pedig nem lehet kérdéses, hogy nagyon fényes jövő áll előtte."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!