Ole nagyon örül Greenwood szerződésének

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondta, nagyon várja, hogy tovább dolgozhasson Mason Greenwooddal és segítse fejlődésében.


A 18 éves csatár - aki a Rochdale és az Astana ellen megszerezte első góljait a felnőttek között - pénteken írta alá új szerződését, amivel hosszú időre nevelőegyesületéhez kötötte magát.

 

A hír egyértelműen nagy öröm volt Solskjaer számára, aki elismeri, izgalmas kilátásai vannak a kezében.

 

"Ő egy olyan srác, akiről valóban azt gondoljuk, hogy fontos lesz számunkra a jövőben és az, hogy hosszabbított, nagyszerű hír nekünk, mint ahogyan neki is annak kell lennie, tudván, hogy hiszünk benne és a jövő itt van" - mondta Ole.

 

 

"Egy kivételes góllövő, aki még fiatal és tanul. Egy olyan labdarúgó, aki fejlődni akar és nagyon várom, hogy tovább dolgozzam vele."

 

"Éveken át figyeltük őt, minden lépcsőfokot bejárt és immár az első csapatnál szerepel. Persze, még nagyon fiatal, ez a mindennapi élet új neki. Keményebben edz és jobban kell koncentrálnia, szóval vannak hullámhegyek és völgyek, mint minden srácnál, de biztos vagyok, hogy top játékosunk lesz."

 

Ole tudja, hogy még sokkal több kijön majd a tiniből, ahogy folytatja a kemény munkát a színfalak mögött.

 

"Ő egy gólszerző. Különböző gólokat szerez - jobb lábbal, bal lábbal, kiválóan mozog a tizenhatoson belül és kívül is. Fejjátékán kell fejlesztenie, ezt tudja, de mindenféle gólt képes szerezni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!