Maguire: Elöl jobban kell teljesíteni

Harry Maguire szerint a Bournemouth meccs ígéretes kezdéséből adódó előnyök elmulasztása a három pontba került a Unitednek.


A találkozó után az MUTV-nek nyilatkozva a védő elmondta, ha a korai nyomás góllal végződött volna, teljesen más mérkőzést láthatott volna a közönség.

 

"Nem volt rossz teljesítmény, de hiányzott a minőség" - jegyezte meg Harry. "Úgy éreztük, hogy bár volt néhány lehetőségük, de jól kezeltük azokat, de a támadó harmadban kicsit többet kell mutatnunk."

 

"Volt néhány nagyszerű helyzetünk. Át tudtuk játszani a labdákat a vonalaikon. Emlékszem, Victor főleg az első félidőben, de a másodikban is, elég sok labdát lőtt át a vonalaikon. Úgyhogy a harmadik harmadban kicsit többet kell mutatnunk."

 

 

A 26 éves játékos szerint a csapat megfelelő formában érezte magát ahhoz, hogy a sikeres találkozók után ezt a mérkőzést is behúzza.

 

"Négy idegenbeli összecsapás 11 napon belül nehéz a srácok számára, de nincs mentség; fizikálisan jól éreztük magunkat, mentálisan jól éreztük magunkat, magabiztosan jöttünk ide, amit a meccs eleje is megmutatott."

 

"Most le kell hajtanunk a fejünket, a csütörtökre kell tekintenünk, majd egy újabb nagy meccs jön a válogatott szünet előtt, hol vissza kell vágnunk."

 

"Az első 20 percben jók voltunk - gólt kellett volna szereznünk. Számos helyzetünk volt, de nem volt megfelelő a minőség elöl ahhoz, hogy valódi, komoly esélyt teremtsünk."

 

"Ők aztán visszajöttek a meccsbe a félidő végén, borzalmas olyankor gólt kapni - talán a legrosszabb pont a félidő előtt. Három győztes idegenbeli meccs után magabiztosan jöttünk, de nagyon csalódottak vagyunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!