James születésnapi győzelme

Daniel Jamesnek emlékezetes születésnapja volt, ugyanis a Brighton & Hove Albion elleni hazai győzelem során ismételten jó benyomást keltett vörös mezben.


A vasárnap 22. életévét betöltő walesi szélső kulcsszerepet vállalt a Sirályok elleni 3-1-es sikerben, villámgyors lépteivel ugyanis a vendégek védői nem, vagy csak nagyon nehezen tudták tartani az iramot.

 

A találkozó után a MUTV-nek nyilatkozva James arról beszélt, szerinte a Vörös Ördögök támadójátéka elkezdett összecsiszolódni a nehezebb szezonkezdet után.

 

"Ma kimagasló teljesítményt nyújtottunk. Ahogy már néhány hete folyamatosan tesszük, helyzeteket dolgozunk ki és be is lőttük őket."

 

"A szezon kezdete óta alakulóban voltunk csapatként, és ahogy teltek a hetek, úgy alakult a játékunk, tudtunk több helyzetet kidolgozni és támadtunk le egyre feljebb. Így volt csütörtökön, de a Norwich és a Chelsea ellen is. A mai góljaink is ezeknek köszönhető."

 

A Swansea City-től a nyáron szerződtetett középpályás remekül kezdte manchesteri karrierét, hiszen a csapat legtöbb mérkőzésén pályára léphetett, emellett pedig a szurkolóknál is hamar kedvenccé vált vibráló szélsőjátékának és hatalmas munkabírásának köszönhetően. Elismeri, hogy nem számított arra, hogy már debütáló szezonjában ennyi játéklehetőséghez jut a Premier League-ben, de élvezi, hogy a kezdőcsapat tagja lehet.

 

 

"Nem tudtam mire számítsak a megérkezésemkor, csak az lebegett a szemem előtt, hogy le kell hajtanom a fejemet és kemény munkát kell végeznem" - tette hozzá.

 

"Nem gondoltam volna, hogy ennyi mérkőzést fogok játszani, de a menedzser hatalmas bizalmat szavazott nekem, én pedig élvezem minden egyes percét."

 

James nagy dicsérettel illette csapattársát, Brandon Williamst, aki a Brighton ellen először lehetett a kezdőcsapat tagja a bajnokságban.

 

"Mindegyik, az akadémiáról felkerült srác hihetetlenül teljesít ebben a szezonban."

 

"Brandon egészen elképesztő volt ma. Minden egyes nap nagyszerűen teljesít az edzésen, hihetetlen hozzáállása van, úgyhogy hatalmas dicséret illeti, amikor így sikerült első kezdőként lejátszott meccse a Premier League-ben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!