A United is érdeklődik Loader iránt

A Manchester United egyike azon Premier League kluboknak, melyek érdeklődnek Danny Loader iránt.


A Sky Sports értesülése szerint 20 éves csatár még nem kapott új ajánlatot jelenlegi klubjától, a Readingtől, pedig kontraktusa a nyáron lejár.

 

Az egykori angol utánpótlás-válogatott játékos 16 évesen, Jaap Stam irányítása alatt mutatkozott be a Readingben, de a nyáron, az átigazolási időszak utolsó napján majdnem elhagyta a Madejski Stadiumot, de végül a Wolves-nak nem sikerült leigazolnia őt.

 

Röviddel azután, hogy az átigazolás nem jött össze, Danny elmondta: "Mindenki tudja, hogy egy, a Premier League-ben szereplő klub le akart igazolni az átigazolási időszakban, de nem jött össze."

 

 

"Nagyon ambiciózus vagyok, az az álmom, hogy a legmagasabb szinten szerepeljek, de soha nem tudhatod, mikor jönnek újra ezek a lehetőségek."

 

Ahogy a januári transzfer ablak egyre közeledik, a Premier League és Európa klubjai keresik a lehetséges célpontokat, tárgyalásokat folytatnak a klubokkal, ügynökökkel jövőbeni üzletekről.

 

Általában ebben az időszakban azonban nagyon nehéz nagy neveket leszerződtetni, az új év eleje nagyon viharosnak tűnik számos PL-klub számára ebből a szempontból.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!