Dzeko is a kiszemeltek között?

Az ESPN legfrissebb értesülései szerint a Manchester United a Roma támadójára is lecsaphat a téli átigazolási időszakban.


Az hírportál szerint Ole Gunnar Solskjaer januárban mindenképp szeretne egy rutinos támadót a csapathoz igazolni, a kiszemeltek között pedig Mario Mandzukic és Edin Dzeko is ott lehet.

 

A nyár folyamán a United már közel állt ahhoz, hogy 14 millió fontért leigazolja Mandzukicot, viszont az üzlet akkor kútba esett. A tél folyamán viszont újra megkörnyékezhetik a rutinos csatárt.

 

 

Amennyiben viszont nem jönne össze a Mandzukic-üzlet, akkor a Vörös Ördögök az egykori Manchester City játékost, Dzekót igazolhatják le a támadósorba. A 33 éves bosnyák játékos korábban 50 gólt szerzett 130 mérkőzésen az angol élvonalban, az idei szezonban pedig 6 gólnál jár 15 mérkőzésen a Serie A-ban.

 

A United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward a hírek szerint nem nézi jó szemmel a 30 év körüli labdarúgók leigazolását. Ennek ellenére Solskjaer mindenképp szeretne egy rutinos játékost a klubhoz csábítani. Az ESPN értesülései szerint pedig Mandzukic vagy Dzeko leigazolására van a legnagyobb esélye a Unitednek.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!