Utazó keret az Astana meccsre

Pályafutása során először lehet a felnőtt csapat utazó keretének tagja Max Taylor, amely a mai napon útra kelt Kazahsztánba az Astana elleni Európa-liga csoportmérkőzésre.


A 19 éves játékos nemrég térhetett vissza a futballpályára azt követően, hogy kemoterápiás kezelésben részesült, az U23-asok között pedig újra pályára is léphetett a Swansea City elleni októberi győzelem során. Csereként részese volt a múlt pénteki, Sunderland ellen 3-0-ra megnyert Old Traffordon játszott bajnokinak is.

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer egy alaposan megfiatalított társasággal vágott neki a Nur-Szultanba vezető útnak, miután négy forduló után már biztosítani tudták csoportkörből való továbbjutásukat, Taylor pedig érthető módon le volt nyűgözve attól, hogy ő is elutazhatott egy európai kupamérkőzésre készülő keret tagjaként.

 

Max Taylor (b)

 

"Ole sokunknak lehetőséget adott a csapattal való elutazásra, közülünk többen pedig természetesen játéklehetőséghez is fognak jutni" - kezdte Taylor.

 

"Tavaly ugyanilyenkor már túl voltam a kemoterápiás kezelések első pár hetén és nem gondoltam volna, hogy 1 évvel később a felnőtt csapattal együtt utazhatok majd."

 

"Nem számít milyen a környezet, már az is hatalmas dolog számomra, hogy ott lehetek majd a csapattal. Egy álom volt, amely az első labdába való rúgásom óta tart - hogy a Manchester United felnőtt csapatának játékosa legyek."

 

A United utazó kerete:

Lee Grant, Matej Kovar, Max Taylor, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Dylan Levitt, Teden Mengi, DiShon Bernard, Largie Ramazani, Ethan Laird, Ethan Galbraith, Arnau Puigmal, D'Mani Bughail-Mellor, James Garner, Jesse Lingard, Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!