Vale boldogan asszisztál

Valencia álma, hogy gyõztes gólt szerezzen egy nagyon fontos mérkõzésen, de általánosságban boldogabb, ha gólpasszokkal láthatja el társait.


A csendes ecuadori figyelemre méltó visszatérést produkált, miután hosszú ideig tartó bokatörésébõl felépült, amit még szeptemberben a Rangers ellen szenvedett el, és úgy érzi már majdnem 100%-osan fitt állapotban van.

 

A tavalyi szezonban rengeteg gólt készített elõ, bár a gólpasszok nagyobb örömöt okoznak neki, ugyanakkor nagyon szívesen zörgeti meg a hálót is - ahogy azt nemrég tette a Fulham felett aratott gyõzelem alkalmával is.

 

"Szeretnék fontos gólokat lõni a Unitedben, egy döntõben vagy bármilyen más mérkõzésen, ami igazán számít" - mondta Vale a United Review-nak.

 

"Úgy érzem, szeretnék kicsivel több gólt lõni a megszokottnál, de valójában elõnyben részesítem azt, hogy gólpasszokkal szolgálhatom ki a társakat."

 

 

A korábbi Wigan szélsõ nagyon boldog, hogy idõben vissza tudott térni a játékba, még a szezon vége elõtt.

 

"Ez a legfõbb örömöm forrása, miután a szezon nagy részében a partvonalon kívülre szorultam. Edzeni a srácokkal, újra játszani és részt vállalni különbözõ sorozatokban a csapattal a szezon legizgalmasabb részében - nincs is ennél jobb. Visszatértem közel 100%-os állapotban, boldog vagyok, hogy újra játszhatok és remélem segíteni tudok a csapatnak, hogy nyerjünk néhány trófeát."

 

"A visszatérésem jól sikerült, ahhoz képest, hogy milyen durva volt a sérülés és milyen ütemben haladt a gyógyulás. De azt gondolom, még néhány területen dolgoznom kell, mielõtt visszatérnek, hogy [az orvosok] lássák a munkájuk eredményét: Javítanom kell a sebességemen, az állóképességemen és az izom-tömegemen."

 

Szombaton az Everton látogat az Old Traffordra és Vale emlékei még mindig fájdalmasak a Kékek kései egyenlítésérõl a szezon korábbi szakaszában.

 

"Óvatosak vagyunk az Evertonnal kapcsolatban, mert a szezont nagyon erõsen fejezik be és emlékszünk még, mi történt a Goodison Parkban a szezon korábbi szakaszában, mikor két kései gólt szereztek és egyenlítettek" - ismerte el. "Nem fogjuk õket félvállról venni, de ez egy olyan meccs, amit meg kell nyernünk. Annak érdekében, hogy ez így legyen, tovább kell csinálnunk azokat a dolgokat, amik jól mentek az elmúlt hetekben."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!