Bebe még a tartalékok közé sem fér be?

Bebe, akiért a Manchester United úgy fizetett 7 millió fontot, hogy Sir Alex Ferguson soha nem látta játszani, olyan pocsékul teljesített az edzéseken, hogy a tartalékcsapatból is visszahívták.


A 20 éves portugál fiú leigazolása igazán mesébe illõ történet, hiszen nem éppen szokványos dolog, hogy a Manchester United nevenincs, egykori hajléktalan-válogatott játékost igazol. A hírek szerint Ferguson most elõször - és gyaníthatóan utoljára is - sem élõben, sem videón nem tekintette meg a kiszemelt játékost, szó szerint vakon megbízott megfigyelõjében.


A csiszolatlan gyémántnak a Manchester City tartalékjai ellen kellett volna debütálnia, de a Daily Mirror szerint (melynek szavait azért ne vegyük készpénznek) olyan rosszul szerepelt az edzéseken, hogy Ferguson és Ole Gunnar Solskjaer, a United tartalékcsapatának edzõje úgy döntött, nem nevezik be Bebét.


A jelentések szerint Bebe labdaátvétele és labdakezelése enyhén szólva sem éri el a Man United által – nyilván magasra – felállított mércét. Igaz, ez annak idején Darren Fletcherre is igaz volt, mégis milyen sokra vitte.


Az is lehet viszont, hogy szegény Bebe annyira megilletõdött a sztárok között, hogy egyszerûen elfelejtett futballozni. Õszintén, tegye fel a kezét, aki nem lenne kissé betojva, ha Giggsszel vagy Rooney-val kellene együtt edzenie.

 

FourFourTwo.hu


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!