Romero kezd holnap

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, a Wolverhampton elleni kupameccsen Sergio Romero védi majd a kaput.


Az argentin hálóőr gyakran szerepelt manchesteri pályafutása alatt kupamérkőzésen Angliában és Európában egyaránt, ez a hétvégén sem változik meg.

 

Eddig hét alkalommal lépett pályára ebben a szezonban Sergio, az Astana ellen, a Partizan ellen kétszer, az AZ Alkmaar, Chelsea és a Colchester trió ellen szerepelt és ötször gólt sem kapott.

 

A klub hivatalos honlapja exkluzív interjút kapott a menedzsertől ma délelőtt, melyben a norvég szakember elmondta, rotálni szeretné kapusait a Wolves ellen.

 

 

"Sergio játszani fog, ő lesz a kapuban" - mondta Ole a Jimmy Murphy Centre-ben. "Amikor játszott, fantasztikusan teljesített."

 

"Néhány alkalommal játszott a Carabao Cupban és Európában, ezekkel a mérkőzésekkel tartja rekordját. Nem játszott annyit, amennyit szeretne, de bármikor, amikor lehetőséghez jutott, kiválóan szerepelt."

 

Amióta 2015-ben Romero a Vörös Ördögökhöz igazolt, 51 találkozón 32 alkalommal nem kapott gólt, ami 61%-os arány. Ez a hihetetlen adat is jól mutatja, miért olyan népszerű ő a szurkolók körében.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!