Hírek Maguire sérüléséről

A Manchester United védője, Harry Maguire játéka kérdéses a szombati, Norwich City elleni hazai bajnoki mérkőzést megelőzően.


A 26 éves angol bekk a múlt szombati, Wolverhampton Wanderers elleni 3. fordulós FA-kupa mérkőzésen szenvedett sérülést a Molineux-ben.

 

Ennek eredményeként kihagyni kényszerült a kedd esti, Manchester City ellen 3-1-re elveszített Ligakupa elődöntő első mérkőzését, helyét pedig Phil Jones vette át a kezdőcsapatban.

 

A városi rivális elleni mérkőzést követően nyilatkozva Ole Gunnar Solskjaer nem tudott pozitív hírekkel szolgálni a nyári igazolás állapotát illetően.

 

Amikor arról kérdezték, hogy a City elleni mérkőzés kihagyását követően Maguire még meddig nem lesz hadrafogható állapotban, a norvég menedzser így felelt:

"Nem tudjuk. Nem fog hosszú távra kiesni."

 

"De nem hiszem, hogy a hétvégén készen fog már állni. Majd meglátjuk."

 

 

A Maguire helyén tegnap este kezdő Jones a novemberi, Sheffield United elleni 3-3-re végződött idegenbeli bajnoki mérkőzés óta először lehetett a pályán.

 

A korábbi angol válogatott játékos láthatóan húzta a lábát tegnap este a City elleni mérkőzés második félidejében, de Solskjaer szerint nem kell a játékos sérülésétől tartani.

 

"Jones görcsöt kapott. Hosszú idő után most játszott végig először 90 percet, de túlesett rajta. Csak görcs volt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!