Komoly az érdeklődés Van de Beek iránt

A legfrissebb értesülések szerint a United nagyon szeretné megszerezni az Ajax fiatal játékosát.


Donny van de Beek a Manchester United egyik fő célpontja lett a téli átigazolási időszakban, miután Ole Gunnar Solskjaernak egy kis időre le kell mondani Scott McTominay és Paul Pogba játékáról.

 

A United vezetősége és Solskjaerék is olyan célpontokat szeretnének megszerezni az idei átigazolási időszakokban, amelyek hosszabb távú befektetést jelentenének a keretet illetően. Ezt Solskjaer is többször megerősítette.

 

A norvég edző úgy véli, hogy a holland játékos remek opció lehet a középpályára, ráadásul még csak 22 éves, tehát bele is illik a klub által képviselni kívánt filozófiába.

 

 

Van de Beek egyébként az elmúlt szezonban kulcsszereplő volt abban, hogy az Ajax Bajnokok Ligája elődöntőt játszott, ráadásul az előző szezonban 26 meccsen 8 gólt szerzett.

 

A United érdeklődését a mai napon több holland forrás is megerősítette, emellett a Telegraph, az ESPN és a Sky Sports is beszámolt a hírről.

 

A Vörös Ördögök remélik, hogy sikerül a téli átigazolási időszak zárása előtt megkötniük az üzletet a tehetséges játékosért, akinek az ára 50 millió font körül mozog.

 

Van de Beek egyébként az elmúlt nyáron a Real Madrid komoly célpontja volt, de mégsem jött össze az üzlet.


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!