Van de Beek marad az Ajaxnál

A középpályás egy friss interjúban elmondta, hogy marad a holland csapatnál, annak ellenére, hogy a Manchester United érdeklődik iránta.


Donny van de Beek neve néhány napja merült fel, mint Ole Gunnar Solskjaer egyik fő kiszemeltje, azonban a fiatal játékos biztosan nem vált klubot januárban.

 

A United mellett a Real Madrid még tavaly nyáron szerette volna megszerezni a 22 éves játékost, ám az üzlet akkor sem jött össze.

 

"Nem az van, hogy tudok vagy akarok is valamit tenni ebben a pillanatban" - mondta a tehetséges játékos a holland FOX Sportsnak a Club Brugge elleni barátságos mérkőzés előtt.

 

"Már korábban is elmondtam, és újra megismétlem: maradni fogok az Ajaxnál ebben a szezonban. És talán még a következőben is."

 

"A Real Madriddal és a Manchester Uniteddel kapcsolatos hírek jó jelek, viszont jelenleg nem fontosak. Már mondtam, hogy maradok az Ajaxnál, és ebben száz százalékig biztos vagyok."

 

 

Van de Beek azonban nem veti el annak a lehetőségét, hogy a nyár folyamán az Old Traffordra igazoljon.

 

Amikor arról kérdezték, hogy milyen pozitívumokat és negatívumokat látna abban, ha a Unitedhez igazolna, a következőket mondta: "Ilyen szemszögből is megközelíthetjük."

 

"Viszont jelenleg nincsenek ilyen dolgok a fejemben, de amit mondasz az igaz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!