Koulibaly nyáron a Unitedhez igazol?

Ha a Bruno Fernandes-sztori nem lenne elég izgalmas erre a hónapra, akkor a nyárra egy új érkezőben is reménykedhetünk, legalábbis egy olasz újságíró szerint.


Az olasz újságíró, Fabio Santini a 7 Gold nevű csatorna Il Processo című tévéműsorában kijelentette, hogy a Napoli védője nyáron az Old Traffordra igazol.

 

Santini úgy tudja, hogy Kalidou Koulibaly 64 millió fontért igazol a Manchester Unitedhez, viszont az üzlet csak nyáron zárul le.

 

"A Napoli el fogja adni Kalidou Koulibaly-t a Manchester Unitednek 70-75 millió euróért. Úgy tűnik, már minden befejeződött. Természetesen, egy ilyen üzlet nem januárban, a téli átigazolási időszakban, hanem júniusban köttetik meg."

 

 

Az nyilvánvaló, hogy a nápolyi csapat háza táján nem annyira fényesek a dolgok az elmúlt időszakban, több játékosuk is a távozás küszöbén áll. A 28 éves védő pedig akár a Unitedben is kiköthet, amennyiben igazak a hírek (eddig még semmilyen komolyabb hírportál sem erősítette meg az olasz újságíró állítását).

 

A Vörös Ördögök tavaly nyáron már igyekeztek megerősíteni a csapat védelmét Harry Maguire és Aaron Wan-Bissaka személyében.

 

Úgy tűnik, hogy Ole Gunnar Solskjaerék további játékosokat szeretnének a védősorba, ugyanis egyes hírek szerint Marcos Rojo távozása is a küszöbön áll, ráadásul Phil Jones maradása sem biztos a csapatnál.


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!