Rojo távozása már csak a Uniteden múlik

A Manchester United védője hamarosan távozhat a téli átigazolási időszakban, amennyiben a tárgyalások sikeresek lesznek.


Marcos Rojo iránt az egykori klubja, az Estudiantes érdeklődik. A tárgyalások már javában folynak.

 

Az argentin játékos Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt nem igazán tudta beverekedni magát a kezdőbe. Az idei szezonban csupán három alkalommal lépett pályára, bár a fennálló helyzethez a sérülések is közrejátszottak.

 

A mai napon az argentin TNT Sports arról számolt be, hogy a felek megegyeztek egymással.

 

Később az El Dia nevű hírportál is megerősítette a hírt, továbbá hozzátették, hogy nincs akadálya az üzletnek, annak ellenére, hogy Rojo és az Estudiantes is aggódik, hogy a tél folyamán nem fog összejönni a transzfer.

 

Állítólag a United védője állandó kapcsolatban van az Estudiantes vezetőjével, Juan Sebastian Verónnal, ráadásul a klub új stadionját is megtekintette az ünnepek alatt. Emellett a csapat edzőjével, Gabriel Militóval is tárgyalt.

 

 

A feleknek azonban aggodalomra adhat okot, hogy a Manchester United nem nézi jó szemmel Rojo tevékenykedését, olyannyira, hogy hamarosan szankcionálhatják is őt.

 

Az elmúlt órákban az El Dia hozzátette: "Ez nem egy egyszerű helyzet, viszont a tárgyalások valósak a játékossal és a képviselőivel. Amennyiben a United úgy dönt, hogy kölcsönadja őt, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy az Estudiantes csapatához igazoljon."

 

A hírek szerint viszont a Vörös Ördögök nem szeretnék januárban elengedni a játékost, ugyanis szükségük lehet a játékosra az elkövetkezendő hetekben.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!