FA-kupa: Folytatás a Tranmere ellen

Végre kiderült, hogy a Tranmere Rovers ellen játszik majd a Manchester United a hétvégén az FA-kupa 4. fordulójában, miután a Prenton Parkban 2-1-re legyőzték a Watfordot a 3. forduló újrajátszásán.


A két csapat előzőleg 3-3-as döntetlent játszott a Vicarage Roadon január elején, az újrajátszásukat pedig először január 14-re tűzték ki, ám egy heves esőzés miatt csak csütörtökön este tudták megtartani.

 

A felázott talajú pályán és nagy ködben lejátszott mérkőzésen a harmadosztályú Tranmere szerzett vezetést Emmanuel Monthe révén, majd a Watford Kaylen Hinds góljával egyenlíteni tudott. Hosszabbításra volt szükség a győztes kilétének megismeréséhez, ehhez a gólt pedig a csereként beállt Paul Mullin szállította a házigazdáknak.

 

 

A Tranmere a következő körben is a Prenton Parkban fogadhatja majd a Manchester Unitedet, az összecsapásra pedig vasárnap 16 órától kerül sor.

 

A United, amely szintén újrajátszás után, a Wolves 1-0-s hazai legyőzésével jutott el a 4. fordulóig, még soha nem szerepelt tétmérkőzésen korábban a Prenton Parkban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tranmere Rovers - Manchester United

FA-kupa 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!