Új kapuscélpont?

Egyes információk szerint a Manchester United tárgyalásokba kezdett a Sporting által 10 millió fontra taksált Rui Patricióért.


Sir Alex Fergusonnak mindenképpen meg kell találnia Edwin van der Sar utódját, miután a világklasszis kapus nem mutatja jelét annak, hogy meggondolná magát nyári visszavonulását illetõen.

 

Most Ferguson figyelme állítólag a 2009 óta megfigyelésük alatt tartott portugál sztár felé terelõdik azok után, hogy eddigi célpontjait nem sikerült megszereznie.

 

 

 

A kívánságlistáján elsõ helyen szerepelt Manuel Neuer, de õt teljesen hidegen hagyja a Premier League és minden bizonnyal a Bayern München játékosa lesz a nyáron.

 

Az Atletico Madrid fiatal kapuvédõje, a 20 esztendõs De Gea vonakodva hagyná el Spanyolországot, még akkor is, ha a United hajlandó lenne kifizetni érte a 18M fontot.

 

Pepe Reina eladásáról pedig – érthetõ okokból – hallani sem akar a Liverpool, bár a legújabb információk szerint a Chelsea is érdeklõdik a játékos iránt.

 

Ezek az események vezettek ahhoz, hogy Ferguson a 24 éves Rui Patricio felé fordult. A Manchester jelezte a Sporting felé, hogy hajlandóak lennének a játékosért egy 6 millió fontos ajánlatot tenni.

 

A portugál klub nem zárkózik el a megegyezéstõl abban az esetben, ha az ajánlat megközelíti az általuk kért kerek 10 milliós összeget – írja a The Daily Mirror.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!