Kölcsönlesen: Ajosé a magasban

Egy fárasztó Húsvét hétvégét követõen körbenézünk, hogyan teljesítettek a kölcsönben szereplõ United játékosok...


Nicky Ajosé elsõ alkalommal örülhetett igazán pályafutása során, miután a Lincoln City és a Chesterfield legyõzését követõen jelenlegi csapatával, a Buryvel biztosították automatikus feljutásukat a League One mezõnyébe. Ajosé - aki 12 gólt szerzett szülõvárosának csapatában a szezonban - továbbra is a földön jár. "Nem akarjuk, hogy a néhány remek eredmény elragadjon magával bennünket" - mondta a fiatal támadó.

A Premier Leagueben Danny Welbeck és Tom Cleverley szemtõl szemben találta magát a hétvégén a Stadium of Lightban. Bár Danny csapata 4-2 arányban legyõzte a Wigant, Welbecket a 17. percben le kellett cserélni térdszalag sérülés miatt. Cleverley eközben ismét olyan teljesítményt nyújtott, amivel igazolta, miért is van versenyben a Laticsnél az Év játékosa címért.

Mame Biram Diouf a 85. percben kapott szerepet csereként az Ewood Parkban, ahol csapata, a Blackburn Rovers egy góllal maradt alul a Manchester Cityvel szemben. Diouf sem tudott segíteni csapatán, hogy egyenlítsenek Dzeko találatát követõen.

Áttérve a Championshipre, Ritchie De Laet ismét részese volt annak a Portsmouthnak, mely a húsvét környékén két döntetlent is elért. Ritchie továbbra is meggyõzõ teljesítményt nyújt, mellyel Steve Cotterill elismerését váltotta ki. A Pompey egyébként a 14.helyen áll a bajnokságban.

Corry Evans szombaton egy vesztes csapat tagja volt, miután a Hull Middlesbroughban 4-2-re kapott ki annak ellenére, hogy a harmadik percben Jay Simpson révén még Evansék vezettek. Kiábrándító hosszú hétvége volt ez a Hull számára, mely húsvét hétfõn a bajnoki címért hajtó QPR ellen csak egy 1-1-es döntetlent ért el, így két meccsel a bajnokság vége elõtt 5 pontra távolodott el tõlük hatodik hely, mely még rájátszást jelenthetne számukra. Ráadásul Evans csupán 12 percet játszott, mert sérülés miatt le kellett cserélni õt hétfõn.

Danny Drinkwater
a cserepadon ülte végig a Watford-Barnsley találkozót szombaton, melyet csapata 1-0 arányban megnyert. Hétfõn a Leicester City elleni, 4-2-re elvesztett találkozón Piero Mingoia helyére állt be a 82.percben Drinkwater.

Olaszországban Federico Macheda 10. szereplését tudhatta le hétvégén a Sampdoriában, mely 1-0 arányban gyõzte le a Bari csapatát a Serie A-ban. A fiatal csatár a korábbi Middlesbrough játékos, Massimo Maccarrone helyére jött be a 61. percben, segítve csapatát egy nagyon fontos gyõzelemhez, amellyel elmozdultak a kiesõ zónából.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!