Ighalo: A szurkolók lenyűgözőek voltak

Odion Ighalot választották a Manchester Unitednél a mérkőzés legjobbjának, miután a csapat 3-0-s győzelmet aratott a Derby County felett a Pride Parkban rendezett FA-kupa mérkőzésen.


A nigériai mindkét félidőben szerzett 1-1 góljával bizonyította gólerősségét, így hathatósan hozzájárult, hogy a Vörös Ördögök sorozatban hatodik szezonjuk során is eljussanak a világ legrégebbi kupasorozatában legalább a negyeddöntőkig.

 

A lefújást követően a januárban kölcsönvett játékos elmondta a csapat teljesítményéről, hogy bár az első 20 percben még alacsonyabb hőfokon égtek, feljebb tudtak kapcsolni és sikerült kiharcolniuk a jól megérdemelt továbbjutásukat.

 

"Boldog vagyok, hogy ma két gólt tudtam szerezni, de leginkább a csapat kemény munkáját kell kiemelni, még akkor is, ha nem igazán tudtuk jól kezdeni a mérkőzést" - kezdte Ighalo.

 

"De 20-25 perc után belerázódtunk a mérkőzés ritmusába, elkezdtünk játszani és a gólok sem maradtak el. A legfontosabb az volt, hogy biztosítsuk a továbbjutást a negyeddöntőbe, úgyhogy nagyon boldog vagyok."

 

 

A vendég szurkolók nagyon elemükben voltak az egész találkozón, Ighalo pedig nem felejtkezett el róluk sem megemlékezni nyilatkozatában.

 

"Nagyszerűek voltak, de nem csak ma. Lenyűgöző az a támogatás, amelyet a megérkezésem óta kapok tőlük" - tette hozzá.

 

"Köszönetet szeretnék mondani nekik a támogatásukért, amelyet nem csak nekem, hanem az egész csapatnak nyújtanak. Még ha bizonyos mérkőzéseken nem is tudunk a legjobb teljesítménnyel előrukkolni, ők akkor is biztattak minket a győzelem megszerzéséért és énekeltek."

 

"Hihetetlenül boldog vagyok és hálás és szeretném ezt a formát vasárnap is folytatni. Hatalmas mérkőzésnek ígérkezik, ahol reményeim szerint ismételten győzelembe hajszolnak minket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 29. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!