Eldőlt Bellingham sorsa?

Német információk szerint Dortmundba költözik az angol csodagyerek.


A megbízható sajtóorgánumnak számító német Sport Bild a Dortmund csapatát jelöli meg a Birmingham City fiatal tehetsége, Jude Bellingham következő állomásaként.

 

A hírforrás szerint a box-to-box középpályás a Salátástálért küzdő sárga-feketék gárdájához fog szerződni, ahol egyébként 2017 óta az ifjú angol titán, Jadon Sancho is pallérozódik.

 

Bellingham múlt héten a United carringtoni edzőközpontjába látogatott családjával, ahol többek között az aláírását elnyerni igyekvő Ed Woodwarddal, valamint Sir Alex Fergusonnal is találkozott, de állítólag már hetekkel ezelőtt eldöntötte, hogy Lucien Favre csapatát választja számos más kérője helyett.

 

 

Habár hivatalosan megerősített tények még nem láttak napvilágot az U17-es válogatott jövőjével kapcsolatban, az szinte biztosra vehető, hogy nyáron távozik a St Andrew's-ból, mivel csupán 2021-ig köti őt kontraktusa a West Midlands-i klubhoz.

 

A United ugyan továbbra is bízik a tini leigazolásában, de nagyon úgy fest, hogy a következő szezontól a Bundesligában láthatjuk játszani őt, ami minden bizonnyal újabb érvágás lehet Erling Haaland sikertelen elcsábítása után.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!