Aubameyang hiányzik a Manchester Unitedből?

A Sky Sports szakértője, Paul Merson szerint Pierre-Emerick Aubameyang képes lehet arra, hogy a Manchester Unitedet „jelentős erővé” alakítsa, ha az Arsenaltól az Old Traffordra igazol.


A The Sun értesülései szerint a United 50 millió fontos ajánlatot fontolgat Aubameyangért. Merson elmondja véleményét az Arsenal kapitányának esetleges Old Traffordra való igazolásáról, illetve arról, hogy mit jelenthet a távozása az Ágyúsoknak, és vajon mely más kluboknak lehetne-e nyitni a 30 éves játékos felé, akinek valamivel több mint egy év van hátra a szerződéséből az Emirates Stadionban…

 

’Auba az, aki hiányzik a Manchester Unitedből’

 

"Aubameyang az, aki hiányzik a Manchester Unitedből. Ő egy gólszerző, és a gólszerzők felbecsülhetetlenek" - kezdi Merson.

 

"Ha megnézzük a Unitedet és azt, ahogyan játszottak a Manchester City ellen pár héttel ezelőtt, azt gondolom, hogy nagyon, nagyon jók voltak. Rájuk néztél és azt gondoltad, hogy most jó esélyük van, főleg akkor, ha rá tudnak nyúlni még néhány játékosra, különösképp egy kreatív középpályásra."

 

"Nem tudsz mit tenni, csak lenyűgözve nézni a teljesítményüket, és mi lenne ha leigazolnák Aubameyangot és mellé még valakit, például Jack Grealish-t. Ők nagy játékosok? Komoly erősítések lennének, véleményem szerint."

 

"Olyasvalakiért epekednek, aki képes 20-25 gólt szerezni a csapatukban, és Aubameyang pontosan ilyen. Ő megrúgja neked azt a 25 gólt anélkül, hogy megizzadna. Plusz, ha meg tudják szerezni Grealish-t amellett, hogy Bruno Fernandes személyében már van egy játékosuk a csatár mögött, a Manchester Unitedből jelentős erő lesz."

 

Ez a megfelelő idő elhagyni az Arsenalt?

 

 

"Bár nem hiszem, hogy Aubameyang az ambíciók miatt igazolna a Manchester Unitedhez. A pénz miatt menne, hiszen majdnem 31 éves és ez lehetne az utolsó lépése" - folytatja Merson.

 

"Jelen pillanatban nem lehet azt mondani, hogy garantáltan trófeákat nyersz a Manchester Uniteddel. Azt sem garantálhatod, hogy a United bármit is nyer az elkövetkező két-három évben. Egyre jobbak lesznek, de itt nem az ambíciókról van szó, hanem a pénzről."

 

"Ha a Manchester City-ről vagy a Liverpoolról lenne szó, az egészen más lenne. Természetesen gondolhatjuk, hogy ambiciózus és nyerni akar dolgokat. Nem azt mondom, hogy a United nem fog nyerni semmit, de nem lehet biztosra mondani. Én biztosíthatlak, hogy a City vagy a Liverpool fog a következő években."

 

Ismét egy Van Persiéhez hasonló eset az Arsenalnál?

 

 

"Az Arsenal szurkolói nem akarnak ismét egy top csatárt távozni látni az Old Traffordra, ez egészen biztos, de Robin van Persie helyzete kicsit más volt."

 

"Abban az időben ez Arsenal vs Manchester United volt, a két nagy csapat Angliában, és az Arsenalnak ez olyan volt, mintha a trófeát adták volna el a Unitednek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!