Phelan megmagyarázza Ferguson hiányzását

A Manchester United másodedzõje megerõsítette, Sir Alex Ferguson azért nem ült a kispadon a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen, mert a következõ BL ellenfelet, a Valenciát nézte meg személyesen.


Unai Emery együttese remekül kezdte a szezont, vezetik a spanyol bajnokságot, 4-0-ra elgázolták a Bursasport a csoportkör elsõ mérkõzésén, ezért a skót menedzser saját szemével szeretett volna meggyõzõdni a Denevéresek játékáról az Atletico Mardid elleni bajnokijukon.

 

 

 

 

"Választania kellett, hogy mi a prioritás, és azt választotta, hogy nem jön el erre a mérkõzésre; ránk hagyta a csapat irányítását" - kezdte Mike Phelan a Sky Sports-nak.

 

"Ez fontosabb volt most, miután csak döntetlent értünk el a Rangers ellen. Átfogó képet kellett kapnunk a Valencia játékáról, akik nagyon jól rajtoltak ebben a szezonban."

 

Sir Alex Ferguson spanyolországi tartózkodása Phelan kezébe adta a csapat irányítását a Glanford Parkban, aki elégedetten nyugtázta, hogy az eddig kevesebb játéklehetõséget kapó játékosok mennyire jól játszottak a Scunthorpe ellen.

 

"Volt pár játékosunk a pályán, akinek nagyon szüksége volt a játéklehetõségre, közülük sokan még nagyon fiatalok" - tette hozzá.

 

"Rio jól teljesített, de úgy gondolom, hogy Owen is nagyon kivételes produkciót nyújtott. Megmutatta, hogy mire képes egy igazán klasszis játékos és ezen az estén mindent megtette a csapat érdekében - nagyon jól bejátszotta az egész pályát."

 

"Chris Smalling személyében egy fiatal játékosunk is kimagaslott a mezõnybõl, aztán ott van Federico Macheda, és Chicharito is, Bebe bemutatkozása pedig jól sikerült szerintem. A kapusunk, Tomasz Kuszczak is kitett magáért. Mindig jól kezelte az éppen aktuális helyzetet."

 

"Úgy gondolom, a Scunthorpe is csak dicsérõ szavakkal illethetõ ezután a nagyon, de tényleg nagyon jó mérkõzés után. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki, és még amikor 5-1-re vezettünk, akkor is vagy hat helyzetük volt, amikkel ha jobban sáfárkodnak, akár szorosabb is lehetett volna."

 

"Összességében a mi szempontunkból elégedettek lehetünk az eredménnyel, mert egy teljesen új, eddig szokatlan összeállításban pályára lépõ csapat nyert, akik csak néhány napja készültek erre a mérkõzésre. A Scunthorpe szemszögébõl csak is büszkeséggel gondolhatnak erre a meccsre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!