Bruno: Sikeréhes új igazolások kellenek

Bruno Fernandes elmondása szerint "mindent" szeretne megnyerni a Manchester Uniteddel és kijelentette, hogy a klub új igazolásainak "sikerre és trófeákra éhesnek" kell lenniük.


A Vörös Ördögöket szokásos módon már számtalan nagy összeget megmozgató nyári átigazolás kapcsán hozták már szóba, akik közül kiemelkedik az angol válogatott párosa, Harry Kane és Jadon Sancho, de a Red Bull Leipzig védője, Dayot Upamecano neve is felmerült, mint lehetséges erősítés.

 

Fernandes a januári, 46.6 millió fontot megmozgató átigazolása első napjától földrengésszerű változásokat idézett elő a Unitednél, ezt pedig jól példázza eddigi kilenc manchesteri fellépésén regisztrált három gólja és négy gólpassza is.

 

A portugál középpályás, akit február hónapban a Premier League legjobb játékosának választottak, pedig most azt szeretné, hogy érkezzen bárki a csapathoz, az ugyanolyan ambíciókkal rendelkezzen minden egyes trófea megnyerésével kapcsolatban, mint ő.

 

"Mindent meg akarok nyerni. Sikerre éhes vagyok. Azért jöttem Manchesterbe, hogy címeket, bajnokságot, Bajnokok Ligáját és mindent megnyerjek" - válaszolta Fernandes a ManUtd.com szurkolói kérdezz-felelekjében.

 

"Tudjuk, hogy milyen potenciál lakozik a Manchester Unitedben, mert mi egy fiatal játékosokkal teletűzdelt csapat vagyunk, amely nincs hiányában a minőségnek sem."

 

"Nem számít, hogy fiatalok vagyunk és a többi csapat tapasztaltabb játékosokból áll, mert nálunk is ott vannak azok, akik már sok mindent megéltek és segíteni tudják a fiatalabbakat."

 

"Nem tudom, hogy a jelenlegi kerettel mi fog történni most és a jövőben, mivel nem tudom, hogy mit hoz a következő szezon. A Manchester United természetesen egy hatalmas klub, amely általában vásárol az átigazolási piacon, mert van hozzá ereje, a játékosok pedig itt akarnak játszani."

 

"Már most is széles és erős keretünk van, de bárki is érkezik, a győzni akarás nem hiányozhat belőle. Csak a sikerre szabad fókuszálnia. Olyan embereket szeretnék itt látni, akik éhesek a címek megszerzésére és mindenre. A jelenlegi keretünkben érzem ezt a vágyat, mindenki győzni akar."

 

 

Fernandes érkezése hozzásegítette a Unitedet egy 11 mérkőzéses veretlenségi sorozathoz, mielőtt a koronavírus világjárvány okán felfüggesztették volna a futball világát.

 

A Premier League-ben március 13. óta nem rendeztek mérkőzést és bár abban reménykedik, hogy hamarosan visszatérhetnek a pályára, Fernandes arra kér minden szurkolót, hogy vigyázzanak magukra.

 

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy vigyázzatok magatokra és maradjatok otthon. Figyeljetek oda magatokra, ha kimentek vásárolni vagy bármit csinálni" - tette hozzá.

 

"Vigyázzatok a gyermekeitekre és a családotokra. Védjetek meg mindenkit, akit csak lehet. Legyetek otthon, biztonságban, mert most olyan időket élünk, hogy együtt kell megküzdenünk a vírussal."

 

"Sajnos nem játszhatunk, de hamarosan újra egy hajóban fogunk evezni és szükségünk lesz a támogatásotokra az Old Traffordon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!