McTominay: Visszautasítottam a kölcsönjátékot, hogy bizonyíthassak

Scott McTominay elmondta, hogy visszautasította azt a lehetőséget, hogy elhagyja a Manchester Unitedet egy kölcsönszerződés keretében, azért, hogy bizonyíthasson az Old Traffordon.


A skót válogatott játékos Ole Gunner Solskjaer alapemberévé vált a középpályán a szezonban, amiről úgy gondolja, hogy annak az eredménye, hogy a 2019 kezdetén adódó lehetőséget sikerült megragadnia.

 

Solskjaer ideiglenes megbízott menedzserként vette át Jose Mourinhótól a stafétát, akinek az első intézkedése az átigazolási piacion Marouane Fellaini elengedése volt Kínába a Shandong Luneng csapatába.

 

Ugyanebben az időszakban a Celtic tárgyalásokat folytatott a klubbal, hogy McTominay-t kölcsönvegye. Fellaini távozásával azonban a skót több játékpercet kaphatott a felnőtt csapatban, a 27 pályára lépése az idei szezonban pedig mutatja, hogy nem kellett megbánnia a döntését.

 

 

Az Official Manchester United Podcastben McTominay elmondta: "Körülbelül másfél évvel ezelőtt volt egy időszak, amikor volt rá lehetőség (hogy kölcsönbe menjek), majd valaki távozott a csapatból, vagy valami ilyesmi, aztán megkaptam a lehetőséget, amit meg kellett ragadni."

 

"Rengeteget hallasz srácokról, akik elmennek kölcsönbe, meg ilyenek, de én mindig arra gondoltam, hogy nem akarok. Bizonyítani akarok először itt, és ha itt nem megy, akkor elmész máshová."

 

McTominay, aki 12 alkalommal öltötte magára a skót nemzeti dresszt miután őket választotta Anglia helyett, elmondta még, hogy mennyire fontos a játékosoknak, hogy ne szálljanak el attól a luxustól, amit egy Manchester United szintű klub nyújt számukra.

 

"Nagyon sok pletykát hallottam arról, hogy milyen luxuséletet élhetsz a Manchester Unitednél és az emberek ezt biztosra vették, mint például, hogy ételt kapsz a konyháról, vagy a mezeket minden reggel kikészítik neked."

 

"Az emberek mindig erre vágynak, de mindig emlékeztetned kell magad arra, hogy honnan is jöttél, és értékelned kell azt, amit az emberek tettek érted. Úgy érzem ez az a felfogás, ami segít, hogy feldolgozzuk ezt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!