Ingyenes élelmiszer ellátással támogatja a klub az NHS személyzetét

Az első adag készétel pénteken hagyja el az Old Traffordot.


A Manchester United 60,000 készételt szállít az NHS munkatársainak hálául a koronavírus pandémia idején végzett munkájukért.

 

Péntektől kezdve az elkövetkező hetekben ingyen élelmiszeradagokat szállítanak az Old Traffordról 4 manchesteri helyszínre.

 

Az akciót a Manchester United, a Manchester United Foundation, a Mealforce és a klub élelmiszerellátásáért felelős cég, a Bidfood kezdeményezte.

 

"Megtiszteltetés, hogy ezzel is támogathatjuk az NHS-t" - mondta Collette Roche, a klub egyik vezető tisztségviselője.

 

"Mindannyian adósok vagyunk azért, hogy valamennyiünket megvédenek és gondunkat viselik."

 

"A tehetséges séfünk és konyhai csapatunk rendkívül büszkék arra, hogy kivehetik a részüket a nemzeti összefogásból."

 

 

A manchesteri egyetem NHS Alapítványának és a Salford Royal NHS Alapítványának személyzetei valamennyien részesülni fognak a szolgáltatásból.

 

A Salford Royal vezető tisztségviselője, egyben az egészségügyi szolgálat-vezetője, Dr. Pete Turkington a következőket mondta: "A helyi közösségek és vállalkozások elárasztanak bennünket a támogatásaikkal, akik ráadásul nagylelkűek is voltak a személyzet részére juttatott adományokkal ezekben a kihívással teli időkben."

 

Több, mint 80 állandó, vagy alkalmi munkát végző személyzeti tag jelentkezett önkéntesnek az Old Trafford konyháira, hogy ételt készítsen, párhuzamosan a brit Kormány közösségi érintkezést korlátozó intézkedéseinek bevezetésével.

 

A személyzet alkalmazásának és a létesítmény működtetésének költségeit a Manchester United viseli, míg minden más felmerült költség finanszírozását a Manchester United Foundation vállalja.


https://www.skysports.com/football/news/11667/11981161/coronavirus-manchester-united-to-deliver-60000-free-meals-to-nhs-staff

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!