Owennek tetszett a kuparajt

Michael Owen elismerte, a szerdai Ligakupa mérkõzés a Scunthorpe ellen sok társával egyetemben nagyon fontos lehetõség volt, azt követõen, hogy hosszú idõ ez volt az elsõ alkalom, hogy játéklehetõséget kaptak kezdõként.


A 30 éves támadó két gólt vállalt a Vörös Ördögök 5-2-es gyõzelmébõl a Glanford Parkban, amely elsõ kezdõként lejátszott mérkõzése volt az augusztusi Community Shield-döntõ óta. A United kezdõcsapatában nyolc olyan játékos volt, aki egyszer, vagy egyszer se volt még idén kezdõ, és a sikerre éhes Scunthorpe fizikálisan és a játék szempontjából sem volt számukra könnyû falat.

 

 

 

 

"Sokan közülünk nem nagyon játszottak még ebben a szezonban, úgyhogy már szükségünk volt már a meccsrutinra, és a Scunthorpe igazán élessé tette ezt a meccset számunkra" - kezdte az aranylabdás csatár a MUTV-nek.

 

"Öt gólt szereztünk, de õk is szerezhettek volna ugyanennyit. Rengeteg játékosunk volt a pályán, akik elõször kaptak idén lehetõséget; legyen szó sérülésbõl visszatérõkrõl vagy éppen olyanokról, akiket eddig nem vettek számításba, úgyhogy ez mindannyiunk számára hasznos volt."

 

"Mindent összevetve jó mérkõzést vívtunk a mai ellenféllel, és örülhetünk a továbbjutásnak - különösen a többi eredmény ismeretében!"

 

Owen úgy érzi, õ és még több eddig kevesebb játklehetõséget kapó társa háttérbe szorult a szezon kezdetén, de arra számít, hogy a kupamérkõzések megsokszorozódásával õk is többször beleszippanthatnak majd a Premier League vagy a Bajnokok Ligájának légkörébe, köszönhetõen Sir Alex Ferguson rotációs politikájának.

 

"Nagyon furcsán kezdõdött ez a szezon" - tette hozzá.

 

"Csak hétvégenként játszottunk, aztán jöttek a válogatott mérkõzések, úgyhogy a menedzsernek nem igazán kellett rotálnia játékosait. Ha megnézzük, az eddigi öt héten szinte ugyanazt a csapatot küldte a pályára."

 

"Most azonban már elértünk az idény annak a periódusába, hogy egyre-másra jönnek a Bajnokok Ligája meccsek, a Ligakupa is beindult és ugye nincs megállás a Premier Leagueben se, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy mostantól több lehetõség jut majd az eddig mellõzöttek számára is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!