A csapat megküzd a szokatlan helyzettel

A Manchester United csatára, Odion Ighalo úgy hiszi, a csapat megszokja az új feltételeket, amelyeket a labdarúgás újraindítása miatt hoztak.


A játékosokat még mindig arra utasítják, tartsák be a kellő távolságot egymás között, ahol csak lehetséges és kezeljék a szigorú előírásokat.

 

Amikor a Premier League ismét beindul, a mérkőzések zárt kapuk mögött lesznek megrendezve, mint ahogy a LASK elleni, 5-0-ra megnyert Európa-liga mérkőzés is volt a kényszerszünet előtt.

 

Ighalo az MUTV-nek nyilatkozva azt is elmondta, Paul Pogba és Marcus Rashford egyre közelebb áll ahhoz, hogy visszanyerje erejét, így tehát Ole Gunnar Solskjaer menedzsernek rengeteg lehetősége van.

 

A hangulat egyre jobb, a játékosok és a stáb izgatott és várja, hogy még hosszabb legyen a korábban felépített, 11 mérkőzéses veretlenségi sorozat.

 

"Minden nappal egyre jobb vagyok" - mondta Ighalo. "Még mindig edzek minden nap, az elmúlt két hétben minden nap együtt edzettünk, tehát közel vagyunk a meccshez. Az élesség jön, akárcsak az erőnlét, minden remekül halad."

 

"Furcsa volt, hiszen két méteres távolságról beszélgethetek a csapattársakkal. Olykor közel kell állnod, hogy jeleket adj nekik, de most két méterre lehetsz, ez furcsa. De ezt kell tennünk a biztonságunk érdekében és hogy jöjjön a meccs. Készen állunk megtenni, boldogan megtesszük."

 

A kényszerszünet előtti utolsó találkozón Ighalo gólt szerzett - a LASK elleni 5-0 során - és úgy érzi, hogy játszott már zárt kapus mérkőzést, az segíthet a Premier League újraindulásakor.

 

 

"Furcsa volt, de rendben van" - folytatta. "Tudjuk, hogy nem tehetünk semmit, csak zárt kapuk mögött játszhatunk, de örömmel megtesszük."

 

"A LASK elleni összecsapás furcsa volt, mert mindent hallottál, amit a csapattársak kiáltottak. Normál esetben semmit nem hallhatsz, de ekkor tiszta és hangos volt. Kicsit furcsa szurkolók nélkül, nehéz is, de biztonságban kell lennünk, úgyhogy megtesszük ezt."

 

Úgy tűnik, a csapat jó állapotban van a hónap közepén esedékes visszatérés előtt, Pogba és Rashford is keményen dolgozik, hogy teljesen felépüljön.

 

"Mindenki jól néz ki. Futás, kemény munka és focizás. Egy kis kettő a kettő elleni játék, egy kis labdás feladat. Mindenki egyre jobb."

 

"Mindenki visszatért, még Paul és Rashy is normálisan edz. Mindenki normális edzésmunkát végez, tehát a keret teljes, szerintem mindenki készen áll."

 

"Nagyon várom már, hogy folytatódjon a bajnokság. Épp ma említettük, hogy 15-16 mérkőzés maradt a szezonból és tudom, hogy mindenkinek készen kell állnia, hiszen nem számít, ki lesz a kezdőben, tudjuk, hogy mindenki kiveszi a részét a mérkőzésekből. Úgyhogy készen kell állnunk fizikálisan és mentálisan is, mert mindenki esélyt fog kapni. Keményen dolgozunk és úgy hiszem, remekül fogunk menni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!