Hivatalos az első mérkőzés időpontja

A Manchester United várhatóan június 19-én, pénteken játszik újra mérkőzést, amikor a Tottenham Hotspur lesz az ellenfél.


Ole Gunnar Solskjaer csapata duplázhat a Spurs ellen azok után, hogy decemberben az Old Traffordon 2-1-re nyert a londoniak ellen. Amennyiben sikerül, úgy tovább növeli 11 mérkőzéses veretlenségi sorozatát, melyet még a koronavírus-járvány miatti leállás előtt épített fel.

 

A várva várt visszatérésre 19-én kerül sor, 21:15-ös kezdéssel, amit az Egyesült Királyságban a Sky Sports közvetít.

 

Ez lesz a United első mérkőzése a Tottenham új stadionjában, de mint ahogyan minden mérkőzés, úgy ez is zárt kapus lesz.

 

Ezt követi június 24-én a Sheffield United elleni összecsapás, amit az Old Traffordon játszanak le. A Bramall Lane közönsége 3-3-as döntetlent láthatott a két csapat előző találkozóján, a Pengék közel állnak ahhoz, hogy európai színtéren is megmutathassák magukat. Jelenleg két hellyel és két ponttal állnak a Vörös Ördögök mögött úgy, hogy egy találkozóval kevesebbet játszottak le.

 

Az Álmok Színházában ez lesz az első mérkőzés azóta, hogy március 8-án emlékezetes meccsen a csapat legyőzte a Manchester City-t.

 

A Sky Sports közvetíti majd ezt is, akárcsak a harmadik mérkőzést, a Brighton & Hove Albion elleni, idegenbeli összecsapást.

 

A Sirályok elleni találkozóra június 30-án kerül sor, amit az FA-kupa negyeddöntője követ majd azon hét hétvégéjén a Norwich City ellen.

 

A United mindkét meccsét elbukta az Amex Stadiumban, mióta a Brighton feljutott a PL-be, de novemberben az Old Traffordon 3-1-re legyőzte ellenfelét.

 

 

A játékosok nagyon élvezik, hogy ismét edzhetnek és focizhatnak. Odion Ighalo elmondta, a csapat miként alkalmazkodik az új normákhoz, a játékosoknak továbbra is követniük kell azokat az irányelveket, melyek egymás közötti távolságokra utalnak - már amennyire lehetséges ezt követni.

 

Harry Maguire csapatkapitány a közelmúltban írt arról, milyen visszatérni a munkához, Luke Shaw pedig nagyon izgatottan mesélt arról, milyen volt először látni együtt játszani Bruno Fernandest és Paul Pogbát.

 

A United maradék hat bajnokijának időpontja egyelőre még nincs kijelölve.

 

Természetesen a klubnál mindenki nagyon csalódott amiatt, hogy a szurkolók nem látogathatják a találkozókat jelenleg, de a United továbbra is támaszkodik a drukkerek hűségére, ezúttal az otthon biztonságából és kényelméből.

 

Minden szurkolót arra kérünk, ne utazzanak a stadionokhoz meccsnapokon. Otthoni szurkolással és a kormány útmutatásainak követésével a szurkolók kivehetik részüket abból, hogy barátok, családtagok és mindenki biztonságban legyen. Az egységes otthon maradás a lehető legjobb esély arra, hogy közösségünk minden tagja egészséges maradjon!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!