Irwin: Nem tudni, milyen lesz a United

A Manchester United legendája, Denis Irwin úgy gondolja, lehetetlen megjósolni, milyen lesz Ole Gunnar Solskjaer csapata a visszatéréskor.


Az egykori bekk szerint nagyszerű formában játszott a csapat a lezárás előtt, 11 mérkőzés óta nem szenvedett vereséget, köztük lenyűgöző eredményeket is elért, mint például a City elleni, 2-0-ra megnyert városi derbi, a legutolsó bajnokin.

 

Mivel a koronavírus-járvány következményeivel továbbra is meg kell birkózni, a hátralévő találkozókon nem lesznek nézők, ami teljesen új hangulatot jelent majd.

 

Azzal, hogy Paul Pogba és Marcus Rashford felépültek, optimizmusra adhat okot arra, hogy jól teljesíthetünk pénteken, a Tottenham otthonában.

 

"Más lesz" - mondta Irwin. "Láttuk, hogy a Bundesligában működik a dolog, nagyon várom, hogy visszatérjen a Premier League, a Championship visszatérjen, és a labdarúgás úgy általában meginduljon."

 

"Nyilván ez hatalmas, a Premier League helyesen tette, hogy apró lépésekben haladt előre és gondoskodott arról, hogy az egészség a legfontosabb."

 

"Nagyon várom, mint ahogy szerintem az egész ország is. Szerdán tág szemekkel nézzük majd, az első estén, még ha nem is mi játszunk. A Sheffield United az Aston Villa otthonában lép pályára, míg az Arsenal a Manchester City-hez látogat."

 

"Abban a helyzetben, melyben mi vagyunk, hogy üldözzük a Chelsea-t a negyedik helyért azt jelenti, hogy vannak mögöttünk olyanok, mint a Sheffield United például, amely nagyszerű szezont produkál, plusz az Arsenal és a Spurs. Nagyon sok dolgot kell megfigyelnünk, de vigyáznunk kell magunkra és az első meccs óriási lesz nekünk pénteken."

 

"A Tottenham szempontjából nézve, úgy fogják érezni, nyerniük kell, ha a Bajnokok Ligája helyekért akarnak versenyezni, és ennek eredetileg két és fél hónappal ezelőtt kellett volna megtörténnie, amikor mi szárnyaltunk, a Spurs-nél pedig hiányzott Harry Kane és mások is. Tudom, hogy nálunk meg Pogba és Rashford nem játszhatott, de így is nagy önbizalommal mehettünk volna a mérkőzésbe. Most ez más lesz, az első, amit soha nem lehet tudni."

 

 

"Ez nagy meccs számunkra, nem kérdés. A kiválasztás Oléra hárul, nem igaz? A játékosok fitten tartották magukat és néhány hete edzenek már. Úgyhogy remélem, mindenki ugyanabban a csónakban evez. Lehet, hogy nem volt éles meccs, de mindkét gárdának voltak barátságos összecsapásai."

 

"Megnézed az első hetet, nagy meccsek vannak. Nagyon jó lenne, ha nyernénk és mennénk előre; ez hatalmas önbizalmat adna nekünk."

 

"Nem szeretek ilyet mondani, de papíron, ha túljutunk ezen, a következő 6-7 találkozóra kedvezően tekinthetnénk. De tudod, hogy ez nem így megy. Majdnem megint az ismeretlenbe megyünk. Nagy mérkőzés ez, nagyon várom, hogy visszatérjen a foci."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!