Európa-liga: Augusztusban folytatódhat

Az UEFA ma közleményben tudatta, hogyan kívánja befejezni a 2019/20-as Európa-liga küzdelmeit.


A szervezet elnöke, Aleksander Ceferin arról is említést tett, mennyire nagyra tartja Marcus Rashfordot jótékonysági munkájáért.

 

"A labdarúgók manapság a legfontosabb nemzetközi viták célpontjában vannak. Láttuk Marcus Rashford munkáját, amivel sikerült megakadályoznia, hogy gyerekek éhezzenek. A labdarúgás valóban fontos eszköz lehet a jó érdekében" - mondta a szlovén a svájci Nyonban megtartott sajtótájékoztatón.

 

Az EL MENETRENDJE

 

"Negyeddöntők, elődöntők és a döntő egy nyolccsapatos, egyenes kieséses formában lesznek megrendezve Kölnben, Duisburgban, Düsseldorfban és Gelsenkirchenben augusztus 10-21. között."

 

"A nyolcaddöntőkre augusztus 5/6-án kerül sor 18:55-ös és 21:00-s kezdéssel. Később döntenek arról, hogy azon nyolcaddöntőket, melyek első mérkőzését lejátszották már, a hazai csapat otthonában, vagy Németországban rendezik-e."

 

"Az Inter-Getafe és a Sevilla-AS Roma párharcok első mérkőzése elmaradt, így ezek továbbjutói egy meccsen dőlnek majd el."

 

 

"A sorozat későbbi meccseit nyolcas, egyenes kieséses formában rendezik, a negyeddöntőket augusztus 10-én vagy 11-én, az elődöntőket augusztus 16-án vagy 17-én, míg a döntőt augusztus 21-én Kölnben bonyolítják le. Minden összecsapás este 9 órai kezdéssel kerül megrendezésre."

 

"A negyeddöntők és elődöntők sorsolására július 10-én Nyonban kerül sor. A további pontos menetrendet a sorsolás után közlik."

 

"Gdansk - mely eredetileg a 2020-as döntőnek adott volna otthont - a 2021-es Európa-liga döntőjét rendezi majd, míg a következő döntők időpontjai egy évvel eltolódnak, így 2022-ben rendez Sevilla, míg 2023-ban Budapest."

 

"A csapatok három új játékost regisztrálhatnak a 2019/20-as szezon hátralévő részére, feltéve, hogy a játékosok már regisztráltak és jogosultak a klubban az utolsó regisztrációs időpontig (2020.02.03.) Az A lista továbbra is 25 játékost tartalmazhat. Új igazolásokat nem regisztrálhatnak a klubok."

 

"Öt cserét lehet majd végrehajtani a hátralévő találkozók során, de ezt az öt játékost egy meccs alatt 3 csere során kell végrehajtaniuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!