Mindenki Elégedett Bebe bemutatkozásával

Bár sokakat nem rázhatott fel túlzottan manchesteri részrõl, hogy a Manchester United a Scunthorpe ellen játszik a Ligakupában, Bebe bemutatkozása az elmúlt évek egyik legjobban várt eseménye volt a Glanford Parkban.


A 20 éves játékos 15 percnyi játéklehetõséget kapott a másodosztályú ellenfél elleni mérkõzés Ligakupa mérkõzés végén, amely idõ alatt sikerült bizonyítania, hogy van benne annyi potenciál, amiért nem volt kidobott pénz õt szerzõdtetni, és a bal oldalon szorgoskodva bizonyította, hogy a jövõben nagy veszélyt jelenthet az ellenfelek védelmei számára.

 

A mérkõzésen nem Sir Alex Ferguson, hanem a másodedzõ, Mike Phelan ült a csapat kispadján, aki több, mint boldog volt a Vörös Ördögök legutóbbi szerzeményének teljesítménye láttán.

 

 

 

 

"Lehetõségünk volt az eredmény alakulása miatt, hogy játékba dobhassuk Bebet, és megtudja, mirõl is szól a Manchester United. Azt hiszem nagyon jól reagálta le a helyzetet" - kezdte Phelan a MUTV-nek.

 

"Számos pillanat akadt, ahol erejével vagy gyorsaságával felülkerekedett a védõkön, de szerintem még volt benne egy kis izgalom. De fontos volt, hogy lehetõséget kaphasson."

 

Szemtanúként végigkövetve Bebe elsõ edzésétõl a felnõtekkel, egészen addig, hogy bemutatkozhatott a felnõttek között, Chirs Smalling szerint portugál csapattársa villámgyorsan feltudta venni a légkör által megkívánt tempót és viselkedést.

 

"Amióta hozzánk került, egyre jobb és jobb" - kezdte a felnõtt pályafutása elsõ gólját a Scunthorpe ellen megszerezõ egykori Fulham védõ.

 

"Nagyon sokat fejlõdött, keményen dolgozott, hogy megfelelõ erõnléti állapotba kerüljön. A mérkõzés folyamán rengeteg gondot okozott a védõknek a szélen elhúzva. Remélhetõleg még számos alkalma lesz ezt folytatni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!