Hivatalos: Henderson kölcsöne meghosszabbítva

A Manchester United kapusa, Dean Henderson kölcsönszerződése meghosszabbításra került a Sheffield Uniteddel a szezon végéig.


A 23 éves saját nevelésű portásnak a tavaly nyáron megkötött kölcsönszerződése alapján vissza kellett volna térnie az Old Traffordra június 30-át követően, de így a Bramall Lane-en maradhat a Premier League 2019/20-as szezonjának befejezéséig.

 

Henderson eddig remekel pályafutása első szezonjában a legfelsőbb osztályban, 11 kapott gól nélküli mérkőzés mellett pedig csak két bajnokit hagyott ki az európai kupaindulásért küzdő Pengék színeiben.

 

 

Az a két kihagyott mérkőzés is annak a Premier League szabályozásnak köszönhető, amely értelmében a kölcsönadott játékosok nem szerepelhetnek anyaklubjuk ellen, így nem ő állt a kapuban a Manchester United elleni novemberi, 3-3-as döntetlen, illetve a múlt heti 3-0-s Old Traffordon elszenvedett vereség alkalmával sem.

 

A whitehaveni születésű kapuvédő tavaly nyáron írt alá új szerződést az Álmok Színházában, miután az azt megelőző szezonban feljutáshoz segítette a Pengéket első náluk töltött kölcsönidőszakában.

 

A Dél-Yorkeshire-i alakulatban nyújtott teljesítményét nem hagyta figyelmen kívül az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate sem, aki 2019 októberében meghívót is küldött már neki.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!