Greenwood: Minden meccs fináléként ér fel

A támadó szerint csak a győzelem lebeg a játékosok szeme előtt a szezon véghajrájában.


A fiatal tehetség elmondta, a 16 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat miatt dúl az önbizalom az öltözőben, de semmi esetre sem szeretnének elkényelmesedni.

 

Az Aston Villa kettőzött erővel fog küzdeni a mai este folyamán, mivel a kiesés elkerüléséért vívott harcban ellenlábasuk, a Watford nyerni tudott a Norwich ellen, így a Villa Parkban parázs összecsapás vár a Vörös Ördögökre.

 

A jövő hét elején a Southamptonnal mérkőznek meg, majd a Crystal Palace-hoz látogatnak Solskjaer fiai, mielőtt az FA-kupa elődöntőjében a Chelsea-vel találkoznak a Wembley-ben, így 6 napon belül 3-szor kell majd pályára lépniük.

 

A United a szezon utolsó hazai bajnokiján a West Hamet fogadja, a zárónapon pedig a Leicester vendége lesz, akik szintén az áhított top 4-be vágynak.

 

Masonék számára mindegyik Premier League-párosítás különösen fontos szereppel bír, de ugyanez igaz az augusztusi Európa-liga küzdelmeire is.

 

 

"Az összes meccs hatalmas jelentőségű, úgy fogjuk fel őket, mintha döntőt játszanánk" – mondta Greenwood. "Ez a légkör járja át a csapatot, minden találkozóba így vágunk bele. Ott akarunk lenni a 4 között, valamint az elérhető kupadöntőkben."

 

"A Villa is küzd, ők a bennmaradásért, úgyhogy nehéz fellépésre számítok idegenben."

 

"Magabiztos az együttes. A padról is remekül szállnak be a srácok, kivétel nélkül odateszik magukat, az egész keret. Az edzéseket mosoly járja át, élvezzük a munkát. A kedvező atmoszféra jó alapot nyújt."

 

A tinédzser nagyszerűen teljesít, legutóbb duplázott a Bournemouth ellen, amivel 15-re növelte idénybeli góljainak számát. Elárulta, hogy sokat tanul Marcus Rashfordtól, Anthony Martialtól és Odion Ighalótól is.

 

"Hihetetlen, amikor ilyen labdarúgók veszik körül az embert. Rengeteget lehet ellesni tőlük az edzéseken, vagy a partvonalról figyelve" - folytatta az angol.

 

"Hétvégén mind a hárman betaláltunk [Greenwood, Rashford, Martial], ami fantasztikus. De nincs közöttünk rivalizálás, elsődleges szempont, hogy meglegyenek a gólok, amivel bezsebelhetjük a 3 pontot, és lényegtelen, melyikünk szerzi azokat. Természetesen jó látni, ha mindenki eredményes."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!