Kuszczak szerénysége

Tomasz Kuszczak sietett hamar lekicsinyíteni szerepét a Manchester United tegnapi Scunthorpe elleni gyõzelmét követõen.


A lengyel válogatott kapusnak nem volt éppen könnyû napja a Championshipben szereplõ hazai gárda ellen, számtalan kemény lökettel kellett megbirkóznia a hazai szurkolók által hajtott játékosok jóvoltából, ám védéseivel egyre frusztráltabbá tette a Scunthorpe játékosokat, amellyel kiérdemelte a Sky Sports Mérkõzés legjobbja címét is.

 

Azonban, ahelyett, hogy a rivaldafényben tündökölne, a sokszor csak epizódszerepig jutó portás, Tomasz inkább a gyõzelemben rejlõ részletekbe merült el.

 

 

 

 

"Rendben, volt pár lövés, amit hárítanom kellett, de néhányszor elõfordult, hogy sokkal jobb megoldást is választhattam volna" - mondta Kuszczak a Sky Sportsnak adott mérkõzés utáni interjújában.

 

"Sok dolgom akadt, volt néhány olyan lövés, amit nem tudtam volna megfogni, ezért döntöttem az ütés vagy az öklözés mellett. De ha ezek ellenére is én leszek a mérkõzés legjobbja, akkor elfogadom!"

 

"Nem panaszkodhatok munkanélküliségre. Néhány lövés komoly gondot okozott, de errõl szól a futball, néha hibázunk. A legfontosabb dolog, hogy nyertünk ma este."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!