Európa-liga: Már ismert a döntőig vezető út

A mai, svájci Nyonban megtartott negyeddöntők és elődöntők sorsolását követően kiderült, hogy milyen út vezethet a Manchester United számára az Európa-liga 2019/20-as szezonjának fináléjába.


A Vörös Ördögökre a legjobb 16 között még vár egy LASK elleni visszavágó az Old Traffordon, de köszönhetően az első, Linzben rendezett mérkőzésen összeszedett tetemes, 5-0-s előnyüknek, szinte borítékolható, hogy ott lesznek a második számú európai kupasorozat Németországban rendezendő minitornáján, ahol egy mérkőzéses, kieséses rendszerben kerülnek lebonyolításra a hátralévő összecsapások a megszokott oda-visszavágós párharcokkal szemben.

 

Amennyiben Ole Gunnar Solskjaer legénysége ki tudja vívni a továbbjutást, úgy a negyeddöntőben az Istanbul Basaksehir vagy az FC København lesz az ellenfelük. A török csapat 1-0-s hazai környezetben megszerzett előnyből várja a visszavágót, a manchesteriek pedig még soha nem találkoztak velük történetük során. A dánokkal a 2006/07-es Bajnokok Ligája csoportkörben már összefutottak, és míg az Old Traffordon 3-0-ra győzni tudtak, addig Dánia fővárosában 1-0-s vereséggel kellett távozniuk.

 

Ha sikerülne továbblépni az elődöntőbe is, úgy ott az Olympiakos, a Wolves, a Sevilla vagy az AS Roma várhatna a Unitedre.

 

A negyeddöntők párosításaira augusztus 10-én vagy 11-én, az elődöntőkre pedig 16-án vagy 17-én kerül majd sor. A pontos dátumok még nem kerültek kijelölésre.

 

A döntőnek Köln városa ad majd otthont augusztus 21-én 21 órától.

 

 

Negyeddöntők sorsolása:

Wolfsburg/Shakhtar Donetsk v Eintracht Frankfurt/Basel
LASK/UNITED v Istanbul Basaksehir/København
Inter Milan/Getafe v Rangers/Bayer Leverkusen
Olympiacos/Wolves v Sevilla/Roma

 

 

Elődöntők sorsolása:

Olympiacos/Wolves/Sevilla/Roma v LASK/UNITED/Istanbul Basaksehir/København
Inter Milan/Getafe/Rangers/Bayer Leverkusen v Wolfsburg/Shakhtar Donetsk/Eintracht Frankfurt/Basel


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!