Rashford adta a legtöbb kötényt

A Manchester United támadója, aki bárkit képes megverni 1 az 1-ben, vezeti a 2019/20-as Premier League rangsorát a kiosztott bugyik minitabelláján.


Az angol szívesen használja remek cseleit, hogy háta mögött hagyja az ellenfelek védőit, ezt pedig a számok alapján hatékonyan is végzi. A kényszerszünet előtt a második helyet foglalta el e tekintetben, Diogo Jota állt csak előtte.

 

A West Ham elleni, Old Traffordon lejátszott mérkőzésen előzte meg őt, mikor Mark Noble lábai között juttatta át a labdát.

 

Marcus (13) és Diogo (12) meglehetősen elhúzott az üldözők elől, 6 másik játékos végzett a 3. helyen 7 bőrözést felmutatva.

 

A 10-es nagyszerű szezont fut, holtversenyben Anthony Martiallal házi gólkirály, minden sorozatot összevetve 22 góllal állnak ők ketten.

 

 

Helyezés Játékos Klub Kötények száma
1. Marcus Rashford United 13
2. Diogo Jota Wolves 12
3. Dele Alli Tottenham 7
3. Serge Aurier Tottenham 7
3. Danny Ings Southampton 7
3. Nicolas Pepe Arsenal 7
3. Trezeguet Aston Villa 7
3. Wilfried Zaha Crystal Palace 7

 

Rashford hátsérülése miatt az idény nagy részét kihagyta volna, ha nem jön a leállás, így viszont volt ideje felépülni, hogy tovább növelhesse statisztikai mutatóit.

 

A pályán kívül is sikerrel tevékenykedett a fiatal labdarúgó, miután az iskolás gyermekek ellátásával kapcsolatban jobb belátásra bírta a brit kormányt.

 

A saját nevelésű játékos az elmúlt hónapban díszdoktori címet kapott a Manchesteri Egyetemtől, valamint hazavihette az idény legjobb akadémiai növendékének járó díját csütörtökön.

 

Nem férhet hozzá kétség, hogy az Európa-ligában is minél tovább menetelne Marcus – talán nem csak gólokat, de újabb kötényeket is láthatunk majd tőle.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!