Átigazolási harc a nyáron

A Manchester United két játékosért is versenyben áll a városi rivális City csapatával.


A United és a City a legesélyesebb arra, hogy az összesen 55 millió fontra taksált Alexis Sánchez és Wesley Sneijder játékjogát megszerezze. A Vörös Ördögök vezetõsége már tett is egy 18 millió fontos ajánlatot az Udinese chilei szélsõjéért, miután a City kinyilvánította érdeklõdését a játékos iránt.

 

A City még egy játékosért megpróbálja túllicitálni a Manchester United, ez pedig a 35 millió font értékû, 26 éves Wesley Sneijder az Interbõl. A City arra számít, hogy Sneijder az õket választja holland csapattársa Nigel De Jong miatt.

 

 

 

 

Egyenlõre úgy tûnik, hogy mindkét üzlet a United kezében van, de a City minden követ megmozgat, hogy a két játékos az õ csapatukba kerüljön, hiszen anyagilag jobban állnak.

 

Az Udinese csapata 32 millió fontot szeretne látni Alexis Sánchezért, akit a Manchester United azóta figyel, mióta tinédzserként bemutatkozott Chilében a Cobreloa csapatában.

Az Udinesében kulcsjátékossá vált, és a 2010-es Világbajnokságon is megvillogtatta képességeit a nagyérdemû elõtt.

 

A Citytõl Brian Marwoodot már háromszor is elküldték Olaszországba, hogy beszéljen az Udinese vezetõségével Sánchez leigazolásáról, de azzal a hírrel jött vissza, hogy az Udineiek elõször a United ajánlatát fogják fontolóra venni – írja a Daily Telegraph.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!