Ferdinand erõsebbnek érzi magát

Rio Ferdinand már nagyon várja, hogy állandó játéklehetõséget kapjon, miután immár maximális erõnléti állapotban van.


Ferdinand a múlt héten, a Rangers elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen lépett pályára elõször ebben az idényben, miután a nyáron elszenvedett súlyos sérülésébõl sikerült felépülnie.

 

A Liverpool elleni örökrangadón nem léphetett pályára az egykori Leeds játékos, miután kisebb vírust kapott el, ám egy héttel visszatérését követõen újabb mérkõzést játszott végig, ezúttal a Scunthorpe ellen a Ligakupában.

 

Az angol válogatott csapatkapitánya a térdsérülése miatt kihagyott világbajnokság keserû emlékét elfelejtve szeretne immáron állandó játéklehetõséget kapni a Vörös Ördögök kezdõjében és végleg maga mögött hagyni karrierét is veszélyeztetõ problémáit.

 

 

 

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy most már újra játszhatok. Jól érzem magam, minden mérkõzéssel erõsebb és erõsebb vagyok, és csak reménykedek, hogy ez folytatódhat" - mondta Rio a klub hivatalos honlapjának a Scunthorpe elleni gyõztes mérkõzést követõen.

 

Ferdinand a Rangers elleni mérkõzést követõen a Ligakupában is Chris Smallinggal karöltve alkotta a csapat védelmének tengedélyét, és lenyûgözte a Fulhamtõl érkezõ játékos, aki gólt is szerzett szerda este.

 

"Chris folyamatosan tanulni akar, szomjazik a tudásra. Látni benne azt a kitörõ vágyat" - folytatta.

 

"Egy mélybõl induló támadásra ért fel a kapu elõ, ahol a felé érkezõ beadásba briliánsan ért bele, nagyszerû gól volt."

 

"Remekül teljesít. Az edzéseken mindent megtesz, hogy bizonyítson, jutalma pedig az volt, hogy pályára léphetett ezen a mérkõzésen."

 

Ferdinand elégedetten nyilatkozott arról is, hogy egy sokra hivatott ellenfelet sikerült legyûrniük a Glanford Parkban.

 

"Az ilyen mérkõzések mindig nagy erõpróbát rejtegetnek magukban, hiszen egy ilyen stadionban játszani, ahol a szurkolók ennyire fanatikusak, soha nem lehet könnyû."

 

"Mindkét szurkolótábor kitett magáért, végig éltették csapataikat."

 

"Szerencsére Gibbo (Darron Gibson) góljával hamar visszahoztuk a mérkõzést, azt követõen pedig sikerült gyorsan el is döntenünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!